کد خبر : 201222
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۳۰ - 12:38
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

استاندار تهران: ۱۸۰۰ نفر از معترضان در تهران سابقه حضور در اعتراضات قبلی را دارند

استاندار تهران در پیامی توییتری نوشت: ۱۸۰۰ نفر از افرادی که حاضر در تجمعات دوشنبه شب تهران، سابقه‌ی حضور در تجمعات و بعضا اغتشاشات قبلی را دارند.

استاندار تهران: ۱۸۰۰ نفر از معترضان در تهران سابقه حضور در اعتراضات قبلی را دارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن منصوری، استاندار تهران در توییتی درمورد جزئیات اعتراضات اخیر نوشت: رصدهای اطلاعاتی و بررسی‌های فنی حاکی از آن است حدود ۱۸۰۰ نفر از افرادی که حاضر در تجمعات دوشنبه شب تهران، سابقه‌ی حضور در تجمعات و بعضا اغتشاشات قبلی را دارند. از این تعداد حدود ۷۰۰ نفر دارای سابقه قابل توجه و پرونده در دستگاه های مختلف انتظامی، امنیتی و قضایی هستند.

اخبار مرتبط:
چند نکته در ماجرای سوءقصد اسرائیل به جان پزشکیان
چند نکته در ماجرای سوءقصد اسرائیل به جان پزشکیان

حمله رژیم صهیونیستی به محل برگزاری جلسه سری شورای‌عالی امنیت ملی با حضور سران قوا و عالی‌ترین فرماندهان نظامی و مقامات سیاسی کشور، رخدادی بی‌سابقه بود که زنگ خطر جدی درباره نفوذ و ضرورت بازبینی جدی در ارتقاء ضریب حفاظتی در حساس‌ترین لایه‌های امنیتی کشور را به صدا درآورد.

علی طائب درگذشت/ شیخ علی طائب که بود؟
علی طائب درگذشت/ شیخ علی طائب که بود؟

حجت‌الاسلام علی طائب مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه درگذشت.

حمله کیهان به منتقدان حسین شریعتمداری: مدیرمسئول ما نکته‌سنج است!
حمله کیهان به منتقدان حسین شریعتمداری: مدیرمسئول ما نکته‌سنج است!

کیهان نوشت: کانال‌های زنجیره‌ای مثل خبرآنلاین و انتخاب و خبر فوری و آخرین اخبار و دنیای اقتصاد و... باز هم به صف شدند. این‌بار درباره نکته‌سنجی مدیر مسئول کیهان و کاغذ‌‌پاره و باطله نامیدن «مکانیسم ماشه».

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است