کد خبر : 200660
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۶ - 17:25
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

متفرق‌کردن مردم با شلیک گاز اشک‌آور در سقز

پس از انجام مراسم خاکسپاری مهسا امینی بخشی از مردم از محل خاکسپاری متفرق شدند اما شماری از آنها در محل باقی ماندند و اقدام به سردادن شعارهایی برای رسیدگی و بررسی دقیق ابعاد ماجرا شدند. همچنین در بین جمعیت افرادی بودند که شعارهای اعتراضی سردادند.

متفرق‌کردن مردم با شلیک گاز اشک‌آور در سقز

به گزارش سایت خبری مدارا؛صبح امروز پیکر مهسا امینی با حضور خانواده و شماری از مردم سقز در آرامستان آیچی این شهر خاکسپاری شد.

پس از انجام مراسم بخشی از مردم از محل خاکسپاری متفرق شدند اما شماری از آنها در محل باقی ماندند و اقدام به سردادن شعارهایی برای رسیدگی و بررسی دقیق ابعاد ماجرا شدند.

همچنین در بین جمعیت افرادی بودند که شعارهای اعتراضی سردادند.

این افراد سپس به سمت فرمانداری سقز حرکت و در مقابل ساختمان فرمانداری تجمع و شروع به شعار دادن کردند.

افراد حاضر در این تجمع پس از حضور نیروهای انتظامی و شلیک گاز اشک‌آور متفرق شدند.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است