کد خبر : 200589
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۶ - 09:30
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

مدیرعامل روزنامه همشهری در مورد ماجرای مهسا امینی/هر کس در مسیر رسیدگی به خطایش دچار عارضه شد، مقصر نظام است؟ ناجاست؟

محسن مهدیان مدیرعامل روزنامه همشهری وابسته به شهرداری تهران در واکنش به ماجرای به کما رفتن مهسا امینی نوشت: الان هرکس در مسیر رسیدگی به خطایش دچار عارضه شد مقصر نظام است؟ ناجاست؟

مدیرعامل روزنامه همشهری در مورد ماجرای مهسا امینی/هر کس در مسیر رسیدگی به خطایش دچار عارضه شد، مقصر نظام است؟ ناجاست؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وی در این باره نوشت: به کما رفتن خانوم مهسا امینی حقیقتا دردناک است. همه دعاگوییم. اما تلختر از این کسالت، جهالت است.

از اوباش جماعت که انتظار نیست. ‘ اراذلی که زنجیر پاره کردند کارانه سختی کار میگیرند. از اصلاح طلب جماعت هم همچنین. اینها نسل اکبر پونز هستند. حالا نرخ تغییر کرده و رنگ روز گرفتند. اما ماندم از جماعت انقلابی همیشه در صحنه که فکر می کنند لگد به ناجا و نظام نزنند از بقیه جا می مانند. الان مقصر این ماجرا کیست؟ اسلام که گفت حجاب؟ یا نظام که حکم اسلام را قانون کرد؟ یا ناجا که قانون را اجرا می کند؟ یا چی؟ با کدام حجت رسیدید که طرف زیر ضرب و شتم بوده؟

فرق شما با جریان جاهل و جاعل که اخبارش را از کف توییتر میگیرد چیست؟ الان هرکس در مسیر رسیدگی به خطایش دچار عارضه شد مقصر نظام است؟ ناجاست؟ باور بفرمایید لگد زدن به نظام صله ندارد….

اخبار مرتبط:
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد

محسن اسماعیلی معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه نسبت به معرفی گزینه مورد نظر اقدام کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.

هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟

مرتضی مکی گفت: سفر آقای عراقچی به ریاض از جنبه‌های گوناگون بسیار حائز اهمیت است. عربستان در دور قبلی مذاکرات که منتهی به توافق برجام شد، یکی از موانع اصلی در مسیر امضا و اجرای این توافق‌نامه به شمار می‌رفت. اما اکنون شرایط متفاوتی حاکم است، کشورهای عربی منطقه به‌ دنبال توافقی جدی هستند.

رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند
رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند

خبرگزاری رویترز در گزارشی با عنوان «ایران و آمریکا در میانه اختلافات بر سر خطوط قرمز، مذاکرات هسته‌ای را ادامه می‌دهند» نوشت: مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا امروز، یکشنبه، مذاکرات را به‌منظور پرداختن به برنامه هسته‌ای تهران ادامه می‌دهند؛ این در حالی است که پیش از سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه، واشینگتن موضع خود را سخت‌تر کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است