کد خبر : 200207
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۷ - 23:03
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

واکنش جدید آمریکا به مذاکرات وین/صبر ما برای حصول توافق در وین بی‌پایان نیست

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی تصریح کرد که صبر آمریکا برای حصول توافق در وین جهت احیای برجام «بی‌پایان» نیست.

واکنش جدید آمریکا به مذاکرات وین/صبر ما برای حصول توافق در وین بی‌پایان نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جان کربی، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید، روز پنجشنبه عنوان کرد که جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، به دنبال «گزینه‌های دیگری» است تا اطمینان حاصل کند در صورت شکست مذاکرات وین برای احیای برجام، ایران هرگز به توانایی‌های تسلیحات هسته‌ای دست نخواهد یافت.

جان کربی در ادامه اظهار کرد که واشنگتن در راستای اجرای مجدد توافق تلاش خواهد کرد اما صبرش «بی‌پایان» نیست.

اظهارات کربی در پی این مطرح می‌شود که آمریکا و ایران در هفته‌های اخیر در حال بررسی پاسخ‌های یکدیگر نسبت به متن پیشنهادی اتحادیه اروپا برای احیای توافق هسته‌ای بوده‌اند که به گفته جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده مذاکرات وین، آخرین متن پیش‌نویس و آخرین پیشنهاد برای رسیدن به توافقی بر سر احیای توافق هسته‌ای است.

جوزپ بورل، هماهنگ‌کننده مذاکرات وین و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه در کنفرانسی خبری گفت که مذاکرات بر سر توافق هسته‌ای ایران به جای نزدیک‌شدن نظرات، در حال فاصله‌گرفتن آراست.

او تاکید کرد: موضع‌ها نزدیک‌تر نشده بلکه فاصله گرفته‌اند.

بورل عنوان کرد که این «بسیار مایه نگرانی» است؛ چرا که توافق ممکن است به کل به خطر بیافتد.

این مقام ارشد اروپایی در ادامه گفت که «در حال حاضر نسبت به حصول توافق در مقایسه با ۲۸ ساعت پیش اطمینان کمتری وجود دارد.»

این در حالی است که ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در یک کنفرانس ایرانی در این باره گفت: ما در این زمینه برای اینکه کمک کنیم به پایان خوش این ماراتن و به اهداف مد نظر جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر مصالح و منافع ملی دست یابیم و در عین حال روند را برای شکل‌گیری فضای سازنده در حوزه مناسبات بین‌المللی مهیا کرده و به تثبیت چارچوب‌های چندجانبه بین‌المللی و سیاسی به عنوان چارچوب مناسب برای حل و فصل بحران‌های پیچیده کمک کنیم، مسئولانه عمل کردیم. ایران دیدگاه‌های خود را به طرف اروپایی منتقل کرده و منتظریم دیدگاه و پاسخ طرف مقابل را بشنویم.

او اظهار کرد: پاسخ ایران سازنده، شفاف و قانونی بود و می‌تواند در صورت وجود اراده سیاسی متقابل زمینه‌ای را فراهم کند در زمان کوتاه جمع‌بندی مذاکرات انجام و توافق صورت گیرد.

کنعانی تاکید کرد: لغو تحریم‌ها و انتفاع اقتصادی ملت ایران از اهداف اساسی ماست و ایران در این خصوص تلاش می‌کند و این از اولویت‌های اساسی تیم مذاکره‌کننده ایران است.

اخبار مرتبط:
هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند
هاآرتص: مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند

روزنامه «هاآرتص» فاش کرد که مقام‌های سوری در اواخر آوریل به‌طور محرمانه به اسرائیل سفر کرده‌اند.

افزایش تلفات حمله هند به خاک پاکستان؛ ۲۶ کشته و ۴۶ زخمی
افزایش تلفات حمله هند به خاک پاکستان؛ ۲۶ کشته و ۴۶ زخمی

بر اساس گزارش منابع رسمی، تلفات جانی حملات اخیر هند به خاک پاکستان به ۲۶ کشته و ۴۶ زخمی افزایش یافته است.

ترامپ: تنها ۲۱ اسیر اسرائیلی در غزه زنده هستند
ترامپ: تنها ۲۱ اسیر اسرائیلی در غزه زنده هستند

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شد که با مرگ سه اسیر اسرائیلی دیگر در غزه، در حال حاضر تنها ۲۱ اسیر دیگر در این باریکه زنده هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است