کد خبر : 200046
انتشار : 2022/09/07 - 13:42
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

روزنامه حامی قالیباف: افکار عمومی با ائتلاف اصلاحات-اعتدال همراه نیست

شماری از ناظران علاوه بر آنکه مواضع انتشار یافته از دولتمردان اعتدال را اقدامی در جهت دفاع از کارنامه‌شان می‌دانند معتقدند این اقدامات هدفگذاری انتخاباتی نیز دارد.

روزنامه حامی قالیباف: افکار عمومی با ائتلاف اصلاحات-اعتدال همراه نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شماری از ناظران علاوه بر آنکه مواضع انتشار یافته از دولتمردان اعتدال را اقدامی در جهت دفاع از کارنامه‌شان می‌دانند معتقدند این اقدامات هدفگذاری انتخاباتی نیز دارد.

با همین رویکرد روزنامه صبح نو، ارگان مطبوعاتی حامی محمدباقر قالیباف نوشت: اینستاگرام منتسب به اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت‌های یازدهم و دوازدهم، دیروز از دیدار و گفت‌وگوی او با آیت‌الله جوادی آملی خبر داد. در نیمه دوم مردادماه امسال نیز هسته سخت رهبری ائتلاف اصلاحات-اعتدال یعنی حسن روحانی، علی‌اکبر ناطق، سیدمحمد خاتمی و سیدحسن خمینی آخرین جلسه خود را در منزل جهانگیری برگزار کردند و گمانه‌ها از «مباحث سیاسی مربوط به انتخابات مجلس دوازدهم» به‌عنوان محور این جلسه خبر دادند؛ انتخاباتی که قرار است اسفندماه سال آینده، برگزار شود.

با وجود تلاش‌های نخبگانی، این ائتلاف یک کاستی بزرگ دارد و آن همراه نبودن افکارعمومی با آن‌هاست. به نظر می‌رسد بیش و پیش از جلسات نخبگانی، این ائتلاف باید فکری به حال کرختی بدنه اجتماعی خود کند؛ بدنه‌ای که بعید به نظر می‌رسد با اظهارات تند و رادیکال هم به صحنه مشارکت بیاید.

اخبار مرتبط:
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد

ایران در واکنش به حمله اوکراین به یک کشتی ایرانی، بررسی حمله به یک بندر دریایی در اوکراین را در دستور کار قرار داده بود، اما به گفته مقام‌های ایرانی و غربی، موجی از تلاش‌های دیپلماتیک فعلاً این بحران را آرام کرده است.

تورم تیرماه ۶۶ درصد شد
تورم تیرماه ۶۶ درصد شد

مرکز آمار ایران اعلام کرد: نرخ تورم سالانه در تیرماه ۱۴۰۵ به ۶۶ درصد رسید.

عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید
عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید

معاون اول رئیس‌جمهور با هشدار به وزرا و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد اختلاف‌نظرهای میان دستگاه‌های دولتی باید در صحن دولت و زیر نظر رئیس‌جمهور بررسی و حل‌وفصل شود و هیچ مقام یا دستگاهی حق ندارد با اقدام یک‌جانبه یا رسانه‌ای کردن اختلافات، برخلاف نظر دولت و منافع ملی عمل کرده یا موجب التهاب و نگرانی در جامعه شود. وی تصریح کرد دولت در صورت تخلف، بدون هیچ تعارفی تا عزل عالی‌ترین مقام دستگاه مربوط اقدام خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است