کد خبر : 199700
انتشار : 2022/09/05 - 13:20
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

پاسخ خبرگزاری نزدیک به سپاه به روحانی: در دادگاه مربوط به خبر گرانی بنزین ما تبرئه شدیم/ تاریخ را تحریف نکنید آقای روحانی!

خبرگزاری اصولگرا و حامی دولت رئیسی با انتشار گزارشی به ادعاهای اخیر حسن روحانی درباره گرانی بنزین واکنش نشان داد.

پاسخ خبرگزاری نزدیک به سپاه به روحانی: در دادگاه مربوط به خبر گرانی بنزین ما تبرئه شدیم/ تاریخ را تحریف نکنید آقای روحانی!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ به دنبال انتشار بخش هایی از یک کتاب که حسن روحانی در آن نسبت به خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه اطلاعات و انتقادهایی را مطرح کرده بود این خبرگزاری در مقام پاسخگویی برآمد و نوشت:

حسن روحانی رئیس دولت یازدهم و دوازدهم در اظهاراتی که امروز در برخی از رسانه‌های اصلاح طلب منتشر شده، گفته است: « برای سفر استانی به کرمانشاه رفته‌ بودم که به من خبر دادند که خبرگزاری فارس اعلام کرده که آخر هفته قرار است بنزین گران شود. مردم به خیابان ریختند، صف تشکیل شد، پمپ بنزین آتش زدند. در آن مقطع اصلا قصد این کار را نداشتیم. گفتم که برای چند ماه آینده را هم لغو کنید . هر روز یک داستان جدید پیش می‌آمد!»

اشاره روحانی به کدام خبر و کدام ماجرا است؟

۱۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ خبرگزاری فارس با انتشار خبری با تیتر: « آغاز سهمیه بندی بنزین احتمالا از پنجشنبه» که همچنان قابل دسترس در سایت این خبرگزاری است(اینجا) اعلام کرد: براساس پیگری‌های خبرنگار فارس طرح سهمیه‌بندی بنزین احتمالاً‌ از ساعت ۲۴ روز پنج‌شنبه (۱۲ اردیبهشت ۹۸) آغاز می‌شود و قیمت بنزین سهمیه‌ای احتمالا ۱۰۰۰ تومان در هر لیتر باقی خواهد ماند.

یک روز بعد زنگنه وزیر نفت در گفت‌وگوی تلویزیونی این خبر را تکذیب کرد. دولت هم از سخنگو تا باقی مسوولین در مصاحبه های مختلف این خبر را تکذیب کردند.

خبرگزاری فارس در این خبر نوشته بود: « براساس اطلاعات به دست آمده طرح سهمیه‌بندی بنزین به تصویب شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا رسیده است و هیأت دولت قصد دارد احتمالاً از روز پنج‌شنبه آن را اجرایی کند. »
هرچند مسوولین وقت دولت این خبر را تکذیب کردند اما کار با تکذیب تمام نشد. شکایتی علیه خبرگزاری فارس مطرح شد که بر اساس آن خبرگزاری فارس متهم به انتشار خبر کذب شده بود و پیگیری مسوولان دولتی تا رده‌های بالای نظام پیش‌رفت.

نتیجه چه شد؟

خبری که به واسطه کمک‌خواهی مسوولین وقت شرکت نفت از خبرگزاری فارس برای اجرای منطقی و درست طرح سهمیه‌بندی منتشر شده بود دست‌مایه شکایتی شد که علیه فارس مطرح گشته بود. در نهایت خبرگزاری فارس در دادگاه با ارائه اسناد خبر تبرئه شد.

اما کار به اتمام نرسید. روحانی چند ماه بعد جمله‌ای گفت که تیتر همه رسانه‌ها شد: « من هم مثل مردم صبح جمعه دیدم که قیمت بنزین تغییر کرده است».

 مسئله جدی دولت روحانی و مسوولان آن تحریف تاریخ و واقعیت‌ها است. با وجود آنکه بسیاری از موضوعات مطرح در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی اکنون از پشت پرده بیرون افتاده است،‌ همچنان رسانه‌های اصلاح‌طلب و شخص خود رئیس جمهور سابق و مسوولان وقت دولتی تلاش می‌کنند روایتی غیر واقعی از آنچه در ایام مسوولیتشان گذشته است به جامعه القا کنند.

اخبار مرتبط:
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین
واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبر مخالفت این نهاد با خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی از چین را تکذیب کرد و گفت فرآیند خرید تجهیزات دفاعی مشخص است.

تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!
تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درباره مباحث مطرح شده اخیر پیرامون تیم فوتبال تراکتور گفت: در صورت مشاهده بی‌عدالتی در حق تراکتور ساکت نخواهیم بود و خواسته میلیون‌ها هوادار این تیم را در مجلس فریاد خواهیم زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است