کد خبر : 199469
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۲ - 19:36
دسته‌بندی : اخبار ویژه، بین الملل
چاپ

پولیتیکو: فعلا منتظر “احیای برجام” نباشید!

واکنش منفی دولت بایدن و همچنین منابع اروپایی حاکی از آن است که احیای توافق هسته‌ای 2015 آنطور که برخی از حامیان توافق امیدوار بودند، با وجود حدود یک سال و نیم گفتگو، همچنان قریب‌الوقوع نیست، این در حالی است که طی روزهای اخیر امید زیادی برای احیای این توافق به وجود آمده بود.

پولیتیکو: فعلا منتظر “احیای برجام” نباشید!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نشریه پولیتیکو در مورد آخرین تحولات پیرامون احیای برجام نوشت:  واکنش منفی دولت بایدن و همچنین منابع اروپایی حاکی از آن است که احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ آنطور که برخی از حامیان توافق امیدوار بودند، با وجود حدود یک سال و نیم گفتگو، همچنان قریب‌الوقوع نیست، این در حالی است که طی روزهای اخیر امید زیادی برای احیای این توافق به وجود آمده بود.

 

از طرفی توافق برای بازگرداندن توافقنامه هسته ای ۲۰۱۵ احتمالاً با سد کنگره مواجه خواهد شد و با نزدیک شدن به انتخابات میان دوره ای در ماه نوامبر، شاید بسیاری از دموکرات ها بحواهند فعلا وارد بحث در این باره نشوند.

 

همزمان بر اساس گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران در این هفته استفاده از سانتریفیوژهای پیشرفته IR-6 را در سایت هسته‌ای زیرزمینی خود در نطنز نیز گسترش داده است.

 

سانتریفیوژهای IR-6 ماشین های قدرتمندی هستند که می توانند اورانیوم را تا سطوح بالاتر بسیار سریعتر از سانتریفیوژهای پایه IR-1 غنی کنند. بر اساس توافق هسته ای اولیه ۲۰۱۵، ایران تنها مجاز به استفاده از سانتریفیوژهای اصلی IR-1 است.

 

در کنار همه این ها تنش بین ایران و آمریکا در خلیج فارس و سوریه هم بالا گرفته است که البته این را نمی توان لزوما نشانه شکست مذاکرات دانست، به هر روی خوشبینی های اخیر اگرچه باعث شد طرفین مرگ برجام را اعلام نکنند اما با توجه به مجموع اتفاقات و اظهارنظرها فعلا نباید منتظر احیا برجام بود و شاید این فرآیند هنوز زمان بر باشد.

اخبار مرتبط:
اعلام آمادگی اردوغان برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین
اعلام آمادگی اردوغان برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین

رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود بر آمادگی آنکارا برای میزبانی مذاکرات آتش‌بس و صلح دائم میان روسیه و اوکراین تأکید کرد و این لحظه را نقطه عطفی تاریخی در مسیر پایان جنگ دانست.

هاآرتص خبر داد: شکاف در روابط ترامپ و نتانیاهو
هاآرتص خبر داد: شکاف در روابط ترامپ و نتانیاهو

نشریه هاآرتص در تحلیلی به تنگنایی که نتانیاهو در دوران ترامپ به آن گرفتار شده است، پرداخت و از پایان ماه عسل آن دو سخن گفت.

جروزالم پست: ترامپ در آستانه به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین است
جروزالم پست: ترامپ در آستانه به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین است

جروسالم پست نوشت: گزارش‌ها حاکی از آن است که ترامپ قصد دارد به‌زودی اعلام کند ایالات متحده کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است