کد خبر : 199084
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۰ - 10:18
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

روزنامه جمهوری اسلامی: دولت در یکسال گذشته در بهبود معیشت مردم موفق نبوده است

با عبور از هفته دولت امسال، دولت سیزدهم یکسالگی فعالیت خود را پشت ‌سر گذاشته ولی هنوز مشکلات اقتصادی مردم را حل نکرده است.

روزنامه جمهوری اسلامی: دولت در یکسال گذشته در بهبود معیشت مردم موفق نبوده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  طبیعتاً این دولت اگر بخواهد مردم را از فشارهای اقتصادی برهاند، باید از سیاستهایی که بر مردم فشار وارد می‌کند فاصله بگیرد و اسباب بهبود وضعیت معیشت مردم را فراهم کند؛ چیزی که تاکنون در این یکسال، آمار و واقعیت‌های اقتصادی آنرا نشان نداده است.

اخبار مرتبط:
لطف‌الله سیاه‌کلی، نماینده مجلس: خودروها بنزین را اسراف می‌کنند
لطف‌الله سیاه‌کلی، نماینده مجلس: خودروها بنزین را اسراف می‌کنند

بنزین به این گرانی را با این کیفیت مصرف و حتی اسراف می‌کنیم. اگر مصرف بنزین را نصف کنیم، می‌توانیم سالانه‌ یک و نیم میلیون خودروی بالای پانصد میلیون تومانی را رایگان به مردم دهیم. پس چرا باید اینقدر بی‌توجه باشیم؟! چرا باید سوخت و ثروت را بسوزانیم و آلودگی هوا و بیماری را ایجاد کنیم؟! باید با تکنولوژی این مشکل را ریشه‌کن کنیم.

لایحه بودجه ۱۴۰۳ چرا منتشر نمی‌شود؟
لایحه بودجه ۱۴۰۳ چرا منتشر نمی‌شود؟

-پپدر حالی که سال گذشته لایحه بودجه ۱۴۰۲ بدون انجام تشریفات و در قالب نامه‌ای به دست مجلس رسید و در ضمن خبری از جداول نبود، حالا به نظر می‌رسد بدعت دولت رئیسی در ارائه بودجه به مجلس ادامه دارد.

نماینده مجلس: افزایش حقوق کارگر و کارمند باید متناسب با رشد تورم باشد
نماینده مجلس: افزایش حقوق کارگر و کارمند باید متناسب با رشد تورم باشد

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس خاطرنشان کرد: افزایش مزد کارگران باید ملموس باشد و بخشی از مشکلات معیشتی جامعه‌ی کارگری را حل کند. اگر در سال گذشته بهانه‌ای برای عدم افزایش حقوق وجود داشت، این بهانه امسال دیگر وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است