کد خبر : 197830
انتشار : 2022/08/16 - 10:55
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: آقای رئیسی! این آخرین اخطار است/ دفعه بعد، سند رو می کنم

محمودوند ، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در نطق میان دستور خود گفت : آقای رئیسی متاسفانه با کسانی نشست و برخاست می کنید که محرم نظام نبودند و نیستند، از سر دلسوزی برای حفظ نظام اقدام کنید، این آخرین اخطار وکیل مردم لرستان است و دفعه بعد با اسنادی توضیح می دهم که هیچ کس پاسخگو نیست.

نماینده مجلس: آقای رئیسی! این آخرین اخطار است/ دفعه بعد، سند رو می کنم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مرتضی محمودوند عنوان کرد: زمانی تمام رسانه های معاند داخلی و خارجی به رئیس مجلس حمله کردند و فقط عکس دخترخانمی در یک اتوبوس در ترکیه را داشتند. به این دلیل به ایشان حمله کردند که کسی بود که سردار طهرانی مقدم و تمام بزرگان گفتند اگر آقای قالیباف نبود ما در صنعت موشکی، هوافضا، نیروی انتظامی و شهرداری هیچ پیشرفتی نداشتیم. برای این است که رسانه و دشمن خارجی به هر بهانه ای اسم همین رزمنده که به او بی افتخار می گویند را می آورد، چون می دانند تنها برگ برنده جمهوری اسلامی در اجرا و کمک به ملت ایران همین رزمنده است و بنابراین از این رزمنده تشکر می کنم.

نماینده مردم خرم آباد با بیان اینکه در بودجه استان لرستان به این استان ظلم شده است، گفت: آقای قالیباف برای بودجه این استان و بودجه سدهای آن از شما تشکر می کنم. متاسفانه شرایط استان لرستان شرایط وخیمی است.

وی افزود: کسانی که سابقه اسنادی ضد انقلاب دارند و در گذشته در حوزه اصلاحات بوده و در دولت هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد بودند امروز هم در دولت آقای رئیسی همه کاره هستند و مجددا بچه های دلسوز نظام و رزمنده های لرستانی خانه نشین شدند.

محمودوند خطاب به رئیس جمهور بیان کرد: آقای رئیسی متاسفانه با کسانی نشست و برخاست می کنید که محرم نظام نبودند و نیستند، از سر دلسوزی برای حفظ نظام اقدام کنید، این آخرین اخطار وکیل مردم لرستان است و دفعه بعد با اسنادی توضیح می دهم که هیچ کس پاسخگو نیست.

اخبار مرتبط:
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران

سخنگوی کاخ کرملین دیمیتری پسکوف، با اشاره به حمله اخیر اوکراین به یک کشتی ایرانی در دریای خزر تاکید کرد که این حمله باید به عنوان «حمله به خودِ ایران» تلقی شود.

نتانیاهو با «پرونده کوه کلنگ» به دیدار ترامپ می‌رود
نتانیاهو با «پرونده کوه کلنگ» به دیدار ترامپ می‌رود

در آستانه دیدار بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ، رسانه آمریکایی نیویورک پست مدعی شده است که نخست‌وزیر اسرائیل قصد دارد اطلاعاتی تازه درباره تأسیسات موسوم به «کوه کلنگ» و برنامه هسته‌ای ایران را در اختیار رئیس‌جمهور آمریکا قرار دهد.

ترامپ: توافق با ایران بهتر از ویران کردن آن است
ترامپ: توافق با ایران بهتر از ویران کردن آن است

رییس جمهور آمریکا مدعی شد: «بسیاری از جمهوری‌خواهان از من می‌خواهند که به تلاش‌ها ادامه دهم و اقدامات نظامی علیه ایران را پیش ببرم.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است