کد خبر : 197703
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۴ - 09:29
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

مرگ ناباورانه کودک ۲ ساله داخل سطل آب کولر!

رئیس مرکز بهداشت شوش گفت: یک کودک دو ساله شوشی بر اثر سقوط درون سطل پر از آب کولر جانش را از دست داد.

مرگ ناباورانه کودک ۲ ساله داخل سطل آب کولر!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وی افزود: خانواده پس از مدتی متوجه غیبت کودک خود می‌شوند و پس از جست‌وجو کودک را در حالت خفگی کامل در سطل آب پیدا می‌کنند.

رئیس مرکز بهداشت شوش ادامه داد: کودک بلافاصله به بیمارستان نظام‌مافی منتقل می‌شود، ولی عملیات احیا مؤثر واقع نشده و این کودک جان خود را از دست داد.

وی تاکید کرد: حداکثر ۱۰ دقیقه پس از غرق‌شدگی، عملیات احیا و بازگرداندن تنفس را می‌توان انجام داد و اگر زمان بیشتر از این زمان شود، عملیات احیا موفقیت‌آمیز نخواهد بود

دیناروند با اشاره به دو مورد دیگر از فوت کودکان در شهرستان اشاره کردند و گفتند: دو مورد دیگر فوت کودکان براثر حوادثی از مانند، گزش مار و سقوط از بام در شهرستان، افتاده و انتظاری که از همشهریان عزیز هست، ضمن رعایت مسائل احتیاطی در این زمینه از جمله حفاظ گذاری پشت‌بام‌ها و راه‌پله‌ها، جهت پیشگیری از سقوط کودکان و بهسازی محیط زندگی خانواده جهت پیشگیری از رشد و نمو خزندگانی، مثل مار و عقرب از آسیب رسیدن و یا مرگ کودکان دلبند خود جلوگیری به عمل‌ آورند.

اخبار مرتبط:
رئیس قوه قضاییه: شهادت شهدای اقتدار به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد
رئیس قوه قضاییه: شهادت شهدای اقتدار به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه شهادت شهدای اقتدار ایران اسلامی توسط رژیم جعلی صهیونی به نقطه‌ عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد، گفت: خون مطهر این شهدا، زمینه‌ساز ارتقای قابل توجه جایگاه ایران اسلامی و انسجام و وحدت مثال‌زدنی در داخل کشور شده است.

۲ نفر بر اثر تیراندازی گشت بسیج همدان کشته شدند
۲ نفر بر اثر تیراندازی گشت بسیج همدان کشته شدند

فارس نوشت: یک گشت امنیتی در همدان بامداد سه‌شنبه به یک خودرو آفرود مشکوک می‌شود و پس ازعدم توجه راننده و سرنشینان این خودرو به فرمان ایست با به کار گیری قانون استفاده از سلاح به سمت این خودرو شلیک می‌کند.

آخرین وضعیت بازداشت پدرزن نوید محمدزاده/ علت دستگیری چه بود؟
آخرین وضعیت بازداشت پدرزن نوید محمدزاده/ علت دستگیری چه بود؟

ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است