کد خبر : 196641
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۶ - 08:23
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رئیسی وارد همدان شد

سیدابراهیم رئیسی، دقایقی پیش در سی‌اُمین سفر استانی خود، به همراه ۱۳ نفر از اعضای هیأت دولت وارد همدان شد.

رئیسی وارد همدان شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدابراهیم رئیسی در رأس هیأتی از اعضای دولت، امروز -پنج‌شنبه ۶ مرداد- وارد فرودگاه همدان شد و مورد استقبال رسمی جمعی از مسئولان استانی قرار گرفت.

دیدار با اقشار مختلف مردم در شهرهای همدان و کبودراهنگ، دیدار با نخبگان، شرکت در جلسه شورای اداری و برگزاری نشست خبری در پایان سفر از مهمترین برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر یک روزه به استان همدان است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر راه‌ و شهرسازی، وزیر کشور، یکی از اعضای شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری با حوزه و روحانیت، معاون اجرایی رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر جهادکشاورزی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر نیرو، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزیر آموزش‌و پرورش، رئیس جمهور را در سفر به همدان همراهی می‌کنند.

اخبار مرتبط:
نماینده عضو جبهه پایداری مجلس: اگر مکانیسم ماشه علیه ایران فعال شود، اتفاق خاصی نمی‌افتد
نماینده عضو جبهه پایداری مجلس: اگر مکانیسم ماشه علیه ایران فعال شود، اتفاق خاصی نمی‌افتد

قاسم روانبخش، نماینده اصولگرای مجلس گفت: اگر مکانیسم ماشه علیه ایران فعال شود، اتفاق خاصی نمی‌افتد و اینکه برخی می‌گویند کشور در بخش اقتصادی فلج می‌شود، یک بحث روانی است که تحت هیچ شرایطی نباید در این دام افتاد.

آمریکا و اروپا برای ایران مهلت تعیین کرد؛ ۷ شهریور مکانیسم ماشه را اجرا می کنیم
آمریکا و اروپا برای ایران مهلت تعیین کرد؛ ۷ شهریور مکانیسم ماشه را اجرا می کنیم

وزرای خارجه آمریکا، فرانسه، آلمان و انگلیس در تماس تلفنی روز دوشنبه توافق کردند که پایان ماه اوت را به‌عنوان ضرب‌الاجل عملی برای دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران تعیین کنند،

رهبری انقلاب: ما به استقبال و پیشواز جنگ نرفتیم / ملت ایران در جنگ تحمیلیِ اخیر کار بزرگی انجام داد
رهبری انقلاب: ما به استقبال و پیشواز جنگ نرفتیم / ملت ایران در جنگ تحمیلیِ اخیر کار بزرگی انجام داد

آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: اگر رژیم صهیونیستی خم نشده و به زمین نچسبیده بود و قادر به دفاع از خود بود، اینگونه به آمریکا متوسل نمی‌شد؛ اما فهمید که از عهده جمهوری اسلامی برنمی‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است