کد خبر : 196641
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۶ - 08:23
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رئیسی وارد همدان شد

سیدابراهیم رئیسی، دقایقی پیش در سی‌اُمین سفر استانی خود، به همراه ۱۳ نفر از اعضای هیأت دولت وارد همدان شد.

رئیسی وارد همدان شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدابراهیم رئیسی در رأس هیأتی از اعضای دولت، امروز -پنج‌شنبه ۶ مرداد- وارد فرودگاه همدان شد و مورد استقبال رسمی جمعی از مسئولان استانی قرار گرفت.

دیدار با اقشار مختلف مردم در شهرهای همدان و کبودراهنگ، دیدار با نخبگان، شرکت در جلسه شورای اداری و برگزاری نشست خبری در پایان سفر از مهمترین برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر یک روزه به استان همدان است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر راه‌ و شهرسازی، وزیر کشور، یکی از اعضای شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری با حوزه و روحانیت، معاون اجرایی رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر جهادکشاورزی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر نیرو، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزیر آموزش‌و پرورش، رئیس جمهور را در سفر به همدان همراهی می‌کنند.

اخبار مرتبط:
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد

سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی پیرامون برخی اظهارنظرها درباره محدود کردن برد موشک‌ها گفت: آدم‌های بی‌ربطی که نه در موضوع هستند و نه در موضوع بودند، وقتی حرف می‌زنند اعتباری ندارد.

آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد
آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا امروز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی را در رابطه با ایران رسانه‌ای کرد. ۳۲ فرد و نهاد مستقر در ایران، امارات، ترکیه، چین، هنگ کنگ، هند، آلمان و اوکراین که شبکه‌های تدارکاتی متعددی را برای پشتیبانی از تولید موشک‌های بالستیک و پهپاد (UAV) ایران را اداره می‌کنند، هدف تحریم قرار می‌دهد!

استیضاح وزیر صمت با ۵۰ امضا کلید خورد
استیضاح وزیر صمت با ۵۰ امضا کلید خورد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از کلید خوردن طرح استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت تاکنون ۵۰ نماینده این طرح را امضا کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است