کد خبر : 196368
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ - 22:47
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

ریزش معدن در استان کرمان+ جزئیات

رییس اورژانس کرمان از محبوس شدن ۲ نفر در پی ریزش معدن منطقه چپل آباد شهرستان ارزوئیه در استان کرمان خبر داد.

ریزش معدن در استان کرمان+ جزئیات

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دکتر سیدمحمد صابری در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی ریزش معدن کرومیت در منطقه چپل آباد شهرستان ارزوئیه در ساعت ۱۳:۴۵ امروز بلافاصله نیروهای اورژانس به محل حادثه اعزام شدند و یک نفر مصدوم بعد از رهاسازی به بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان ارزوئیه منتقل شد.

وی ادامه داد: متاسفانه تاکنون در این حادثه ۲ نفر محبوس شدند که در حال حاضر تیم های امدادی مستقر در منطقه در حال آواربرداری جهت رهاسازی افراد گرفتار در زیرآوار معدن می باشند

۱۷:۰۶ آسماعیل کاخ سرپرست فرمانداری شهرستان ارزوئیه نیز درباره حادثه معدن کرومیت چپل آباد به ایسنا می گوید: ۲ نفر هنوز در زیر آوار گرفتار هستند و تلاش نیروهای امدادی همچنان ادامه دارد و انشالله تا شب از زیر آوار بیرون آورده می‌شوند.

وی درباره وضعیت سلامتی این دو نفر نیز گفت: ممکن است این دو نفر زنده باشند و ممکن است نیز فوت کرده باشند اما تا این لحظه هنوز چیزی معلوم نیست.

۱۸:۲۸ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز با اشاره به وقوع ریزش معدن و محبوس شدن سه کارگر در شهرستان ارزوئیه گفت: تاکنون یک کارگر توسط نیروهای هلال احمر رهاسازی و نجات یافت.

فلاح بیان کرد: با اعلام حادثه ریزش دیواره های معدن رو باز کرومیت در ارزوئیه و محبوس شدن سه کارگر بلافاصله یک تیم جستجو و نجات از جمعیت هلال احمر شهرستان به محل حادثه اعزام شد.

وی با اشاره به پیمایش مسیر صعب العبور بودن منطقه حادثه دیده توسط امدادگران در کمترین زمان افزود: یکی از کارگران محبوس شده از زیر آوار رهاسازی و پس از اقدامات پیش بیمارستانی به عوامل اورژانس در بیرون از صحنه حادثه تحویل داده شد و با توجه به احتمال ریزش معدن و عدم ایمنی؛ با هماهنگی فرماندار ارزوئیه ابتدا اقدامات ایمنی صحنه انجام و پس از آن عملیات جستجو و نجات برای یافتن ۲ کارگر محبوس شده انجام شده که همچنان ادامه دارد.

۲۱:۲۵ رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تداوم عملیات جستجوی معدنکاران اظهار کرد: با توجه به اینکه سنگ ها سنگین است، درخواست بیل مکانیکی شده است.

وی افزود: همکاران در حال استحکام بخشی منطقه هستند تا مشکلی پیش نیاید.

اخبار مرتبط:
این تونل در تهران امشب مسدود می‌شود
این تونل در تهران امشب مسدود می‌شود

شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: با توجه به انجام عملیات تعمیر، نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات تونل امیرکبیر هر دو باند این تونل امشب مسدود خواهد شد.

احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است
احد وظیفه: دمای کشور نسبت به ۵۰ سال اخیر، ۲.۵ درجه افزایش پیدا کرده است

مسئول مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران سازمان هواشناسی درباره علت اصلی گرم‌تر شدن زمین اظهار داشت: علت اصلی این واقعه گرم شدن زمین است. گرم شدن زمین هم ناشی از سوخت‌های فسیلی و گاز‌های گلخانه‌ای است. این عوامل باعث می‌شوند انرژی خورشید در روی زمین به تله بیوفتد

هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند
هلال احمر: در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۱۵ نفر زنده و ۱۸۸ شهید را با کمک سگ‌های تجسس از زیر آوار بیرون آوردیم/ به خاطر شرایط سخت محیطی، دو قلاده از این حیوانات تلف شدند

رئیس اداره عملیات و جستجو و آنست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در پی حملات رژیم صهیونیستی، با کمک سگ‌های تجسس، ۱۵ نفر را زنده از زیر آوار نجات دادیم و پیکر ۱۸۸ شهید را نیز از زیر آوار خارج کردیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است