کد خبر : 196009
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۳ - 13:03
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

نشریه سپاه: نظام در برابر «سیدمصطفی تاجزاده» خیلی صبر و تحمل کرد

هفته نامه معاونت سیاسی سپاه مدعی شد: تاجزاده با سوء استفاده از رافت نظام اسلامی در تلاش برای عادی سازی توهین و شکستن مقدسات بود وگرنه تاج زاده از مدت ها قبل یک مهره سوخته است.

نشریه سپاه: نظام در برابر «سیدمصطفی تاجزاده» خیلی صبر و تحمل کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هفته نامه صبح صادق وابسته به معاونت سیاسی سپاه در خصوص بازداشت سیدمصطفی تاج زاده مدعی شد: در طول ۲۵ سال اخیر چهره ای شناخته شده در عرصه سیاست داخلی است، البته بیشتر به عنوان تخریب کننده نه یک عنصر سازنده. تخریب کننده از این جهت که احساس می کند رسیدن به هر نوع پیشرفت در داخل ایران لازمه اش انهدام نظام کنونی است.

از ماجرای کوی دانشگاه گرفته تا فتنه سال ۸۸ و حتی تحولات مرتبط با حوزه سیاست خارجی او را به عنوان فردی تخریب گر نشان می دهد. شاید تاج زاده تصور می‌کند که می‌تواند به قهرمان واقعی اپوزیسیون در ایران تبدیل شود اما واقعیت این است که جز جمع های کلاب هاوسی هیچ حضور و جایگاه عمومی در سیاست ایران ندارد.

در شرایط فعلی نیز اساسا سلطنت طلبان و منافقین نیز هیچ جایگاهی برای امثال وی قائل نیستند. به این ترتیب روشن است که مصطفی تاج زاده یک بازنده در شرایط مختلف است و همین مسئله در ماه های اخیر به رادیکال شدن وی انجامیده است. تاج زاده عملا به دنبال این بود که جای خود را پس بگیرد آن هم با وارد کردن اتهامات بیشتر به نظام جمهوری اسلامی از موضوع واکسن‌گرفته تا ده ها مورد دیگر… شاید صبر و تحمل نظام نسبت به تاجزاده در خصوص حل این‌مشکل بود اما واقعیت اینجاست که هیچ تغییری در موضع گیری های وی به وجود نیامد.

واکنش سازمان اطلاعات سپاه با حکم قضایی نسبت به دستگیری وی را می‌توان‌دقیقا در همین راستا دانست چرا که وی با سوء استفاده از رافت نظام اسلامی در تلاش برای عادی سازی توهین و شکستن مقدسات بود وگرنه تاج زاده از مدت ها قبل یک مهره سوخته است.

اخبار مرتبط:
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات

عباس گودرزی با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) مجلس گفت: پیش از شروع جلسه علنی امروز، جلسه غیرعلنی با حضور وزیر اطلاعات و معاونانش برگزار شد. در این جلسه وزیر اطلاعات گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در قبل و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد و آسیب‌ها، اشکالات و ایرادات شناسایی شد و مورد بحث و برسی قرار گرفت.

نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند
نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند

نایب رئیس مجلس، با تأکید بر نقش مؤثر ایستگاه‌های ایست و بازرسی در تأمین امنیت محلات در روزهای بحرانی، خواستار تداوم فعالیت این ایستگاه‌ها با همکاری بسیج و سایر نهادهای مسئول شد.

درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل
درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل

وزیر خارجه ایران طی سخنرانی در نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای و با اشاره به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: از شورای سران سازمان همکاری شانگهای درخواست می‌کنم که وضعیت تجاوز را در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار داده و تصمیمی در جهت ارائه حمایت سیاسی لازم و سایر مساعدت‌های مرتبط به جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است