کد خبر : 195401
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ - 17:19
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

کارتن لوازم خانگی تا دو میلیون تومان خرید و فروش می‌شود

تعمیر در بازار لوازم خانگی کوچک جای خرید اجناس نو را گرفته است و همین موضوع هزینه تعمیرات لوازم خانگی را به شدت افزایش داده است.

کارتن لوازم خانگی تا دو میلیون تومان خرید و فروش می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تعمیر در بازار لوازم خانگی کوچک جای خرید اجناس نو را گرفته است و همین موضوع هزینه تعمیرات لوازم خانگی را به شدت افزایش داده است. مبلغی که تا یک سال پیش برای خرید لوازم خانگی هزینه می‌شد، در حال حاضر باید صرف تعمیرات همین اقلام شود. اگرچه میزان افزایش قیمت لوازم خانگی کوچک از ابتدای سال ۱۵ درصد بوده، اما بازار کشش همین میزان افزایش قیمت را نیز ندارد. وضعیت این بازار بیانگر این است که سیاست‌ها باید مورد بازبینی قرار گیرد.

ابوالقاسم شانه‌ساز، دبیر انجمن لوازم خانگی کوچک با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون قیمت لوازم خانگی کوچک ۱۵ درصد اضافه شد است، می‌گوید: این میزان افزایش قیمت، با توجه به عوامل موثر در قیمت تمام شده، حداقل بوده زیرا بازار کشش ندارد و در رکود به سر می‌برد.

 

شانه‌ساز افزود: مشتری‌های کالای نو کم شده و بیشتر مردم به تعمیر وسایل خود روی آورده‌اند که آن هم ارزان تمام نمی‌شود. بازار حال خوبی ندارد و واحدها با کمبود نقدینگی جهت تهیه مواد اولیه و قطعات روبرو هستند. چون بازار گردش ندارد و پول کالای ساخته شده بر نمی‌گردد.

دبیر انجمن لوازم خانگی کوچک با اشاره به وفور کالای قاچاق در بازار گفت: هرج و مرج در ورود کالای خارجی از طریق قاچاق رسمی و غیررسمی و مناطق آزاد ویژه و تجاری و ارزانتر بودن این کالاها نسبت به کالای ساخت داخل دیگر مشکل بازار لوازم خانگی است چه لوازم بزرگ و چه کوچک.

شانه‌ساز با بیان اینکه این بازار متاثر از کل سیاست کشور نسبت به اقتصاد است و به تنهایی نمی‌شود برای این صنعت سیاست تعریف کرد، گفت: تا مشکلات کلی اقتصاد کشور حل نشود و الگو و برنامه مشخص و کارآمد به کار گرفته نشود، نمی‌توان انتظار رونق در هیچ صنعتی را داشت.

دبیر انجمن لوازم خانگی کوچک با بیان اینکه مشتری کالای لوازم خانگی ایرانی طبقه متوسط و به پایین است، گفت: متاسفانه این طبقات در سال‌های اخیر به خصوص طبقه متوسط، یا به فقیر تبدیل و یا به شدت تضعیف شده است. در آمدهای این طبقه تناسبی با مخارج ندارد و خرید لوازم خانگی را از اولویت می اندازد. تا زمانی که این طبقات وضع‌شان بهتر نشود این رکود ادامه داشته و بدتر می‌شود.

 

 

 

اخبار مرتبط:
قیمت شیر، ماست و کره، چرب‌تر از همیشه شد!
قیمت شیر، ماست و کره، چرب‌تر از همیشه شد!

افزایش بی‌سابقه قیمت محصولات لبنی در هفته‌های اخیر، زنگ خطر تازه‌ای برای معیشت مردم و سلامت جامعه به صدا درآورده است.

افزایش قیمت نان در تهران به تصویب نرسید
افزایش قیمت نان در تهران به تصویب نرسید

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: افزایش قیمت نان در استان تهران در جلسه امروز به تصویب نرسید و نانوایی ها دولتی پز حق هیچ گونه افزایش قیمتی را ندارند.

قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه امروز در بازار ۲۳ تیر ۱۴۰۴ را در جداول زیر ببینید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است