کد خبر : 195389
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ - 15:26
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

حرف زدن از «حمید نوری» برای من افتخار است

سخنگوی جدید دستگاه قضاء در نشست خبری امروزش نسبت به وضعیت حمید نوری واکنش نشان داد.

حرف زدن از «حمید نوری» برای من افتخار است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسعود ستایشی، سخنگوی جدید دستگاه قضاء در نشست خبری امروز با اشاره به بازداشت «حمید نوری» در سوئد گفت: برایم سند افتخار است که در اولین نشست خبری به ظلم هایی که در زمینه حقوق بشر شده پرداختم. سند  افتخار است که در این زمینه مطالب را  ابراز کردم خصوصا در رابطه با حمید نوری.  دو سال و ۸ ماه آقای نوری به صورت مدام انفرادی بوده است. آیا این حقوق بشر است؟ وضعیت بینای‌اش نگران کننده است و باید به چشم پزشک رجوع کند ولی منع شده است و قاضی پرونده در آخرین جلسه دادگاه گفته که همه محدودیت لغو می شود ولی نه تنها لغو نشده بلکه تشدید شده است. مگر دستگاه قضایی و قاضی فصل الخطاب نیست. یکی از افتخاراتمان این است که قاضی مستقل است. خانواده نوری اخیرا به سوئد سفر کرده‌اند اما باز هم به آن‌ها اجازه ملاقات نمی‌دهند و حتی وکلایی که او آن‌جا دارد ارتباط حداقلی با نوری دارند و اعمال محدودیت‌ها علیه حمید نوری ذیل سازمان زندان‌های سوئد انجام می‌شود و این سازمان باید به تکالیف خود عمل کند.

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند
زاکانی: ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هر متر منازل آسیب دیده‌ی جنگ پیشنهاد شده است / اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند

شهردار تهران با تأکید بر اولویت اسکان اضطراری برای آسیب‌دیدگان،گفت: پیشنهاد شده است، ۸ میلیون تومان برای تعمیرات هرمتر منازل آسیب دیده از جنگ تحمیلی اختصاص داده شود.

پایگاه هوایی شهید فکوری: به دلیل خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل‌شده به گوش خواهد رسید
پایگاه هوایی شهید فکوری: به دلیل خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل‌شده به گوش خواهد رسید

روابط‌ عمومی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع مردم شهرستان تبریز می‌‌رساند در راستای خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل شده سمت پایگاه هوایی شهید فکوری خواهید شنید.

دستگیری فرد مرتبط با اسرائیل در تهران
دستگیری فرد مرتبط با اسرائیل در تهران

پلیس تهران اعلام کرد: فردی با هویت معلوم پس از رصدهای اطلاعاتی به اتهام ارتباط با رژیم صهیونیستی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است