کد خبر : 195101
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۲ - 14:30
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

ناصر امانی: در شهرداری تهران چه خبر است؟

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه در برخی رسانه‌ها از مورد ورود شهرداری به مسئله مسکن استیجاری با خبر شده، گفت: شهرداری جزئیات آن را به ما اطلاع دهد.

ناصر امانی: در شهرداری تهران چه خبر است؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ناصر امانی صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود با بیان اینکه در رسانه‌ها خبری دیدم که از قضا آرم شهرداری تهران نیز در کنار آن قرار داشت، گفت: در این اطلاعیه بحث ثبت نام کسانی مطرح شده بود که درخواست منزل استیجاری در برخی محلات محروم و مناطق جنوبی شهر تهران دارند و اینکه قرار است شهرداری مسئولیت واگذاری این اماکن استیجاری را بر عهده بگیرد؛ یعنی در حال حاضر به مرحله اجرا رسیده و سایتی معرفی کردند.

وی ادامه داد: نمی‌دانم جریان چیست و نقش شهرداری در این موضوع چیست و آیا قرار است این واحدها ساخته شود یا آماده است و قرار است به مردم واگذار شود،  و ساز و کار آن چیست و آیا بار مالی برای شهرداری خواهد داشت یا نه؟ تجربه‌های گذشته نشان داده که دوستان دیگری که در این زمینه اعلام آمادگی کردند بعدا خود را کنار کشیدند و همه مسئولیت روی دوش شهرداری تهران افتاده است.

امانی اضافه کرد: کار جدیدی است و سابقه نداشته چون بر اساس سیاست‌های کلی نظام معمولا گفته می‌شود کارهای تصدی‌گری و اجرایی به بخش خصوصی و مردم واگذار شود؛ الان کار به جایی رسیده که مجموعه‌هایی مثل اتاق تعاون، سازمان بهزیستی و شهرداری تهران قرار است اجاره داری بکنند و به مردم خانه اجاره دهند؟ اینها قدری نقض غرض هم با اصل ۴۴ و هم سیاست‌های کلی نظام در مورد واگذاری به مردم است. لطفا دوستانی که در جریان هستند توضیح دهند.

 

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

فرمانداری بروجرد: تا ساعتی دیگر، انفجار «کنترل شده» مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد/ شهروندان نگران نباشند
فرمانداری بروجرد: تا ساعتی دیگر، انفجار «کنترل شده» مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد/ شهروندان نگران نباشند

فرمانداری بروجرد خطاب به شهروندان بروجرد و اشترینان اعلام کرد که با هماهنگی قبلی و تا ساعتی دیگر، انفجار کنترل شده مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است