کد خبر : 194803
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۰۶ - 10:40
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

علی یونسی و امیر حسین مرادی به بند عادی زندان اوین منتقل شدند

علی یونسی و امیر حسین مرادی، دو دانشجوی المپیادی دانشگاه شریف سرانجام پس از ۲۶ ماه حبس در بند امنیتی زندان اوین به بند عادی منتقل شدند.

علی یونسی و امیر حسین مرادی به بند عادی زندان اوین منتقل شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مصطفی نیلی، وکیل این دانشجوی زندانی با اعلام این خبر نوشته است که آن‌ها بیش از ۲۶ ماه در بند امنیتی و شرایط سخت آن حبس بودند.

به گفته این وکیل دادگستری، ضابط پرونده از ابتدا درخواست کرده بود که تا زمان صدور رای قطعی نباید ایشان از بند ۲۰۹ خارج شوند و در عمل نیز این امر اتفاق افتاد.

بند ۲۰۹ یک بازداشتگاه در مجموعه زندان اوین است که تحت نظارت وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی قرار دارد.

امیر حسین مرادی و علی یونسی، که اکنون هر دو ۲۲ ساله هستند، در فروردین ۱۳۹۹ با خشونت بازداشت شدند.

این دو به «فساد فی‌الارض»، «اجتماع و تبانی علیه نظام» و «تبلیغ علیه نظام» متهم شده بودند و دادگاه بدوی روز پنجم اردیبهشت امسال هر کدام را به ۱۶ سال حبس محکوم کرد. به گفته وکیل این دانشجویان ۱۰ سال از این حکم برای هر یک از آن‌ها قابل اجرا است.

علی یونسی دانشجوی مهندسی کامپیوتر، دارنده مدال نقره المپیاد نجوم سال ۹۵ و مدال طلای المپیاد نجوم سال ۹۶، و امیرحسین مرادی دانشجوی فیزیک و برنده مدال نقره المپیاد نجوم کشوری سال ۹۶ است.

اخبار مرتبط:
فرمانده ارتش: مأموریت پدافند هوایی بسیار خطیر و حساس است
فرمانده ارتش: مأموریت پدافند هوایی بسیار خطیر و حساس است

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که «با قدرت، راه نورانی شهیدان را ادامه خواهیم داد» گفت: رزمندگان جان بر کف ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در مقابل هر متجاوز بدخواهی از تمامیت میهن اسلامی دفاع می‌کنند.

سیدمحمد خاتمی: به رغم دشواری های متعدد و پیچیده، دست ایران برای مذاکره و حل مسائل مزمن و جدید بسته نیست / هدف اسرائیل فروپاشی یکپارچگی سرزمینی ایران بود
سیدمحمد خاتمی: به رغم دشواری های متعدد و پیچیده، دست ایران برای مذاکره و حل مسائل مزمن و جدید بسته نیست / هدف اسرائیل فروپاشی یکپارچگی سرزمینی ایران بود

سیدمحمدخاتمی در آستانهٔ عاشورای حسینی در مطلبی با عنوان «از راه جنگ نمی توان به صلح رسید» اعلام کرد که باید نگرانی ها و بیم ها را از چهره ملک و ملت زدود و به جای آن، افقی امن و مطمئن را به توسعه پایدار و همه جانبه گشود.

ادعای الحدث: انتظار می‌رود دور جدید مذاکرات هسته‌ای هفته آینده در اسلو برگزار شود
ادعای الحدث: انتظار می‌رود دور جدید مذاکرات هسته‌ای هفته آینده در اسلو برگزار شود

الحدث ادعا کرد: انتظار می‌رود دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای هفته آینده در اسلو، پایتخت نروژ برگزار شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است