کد خبر : 194341
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۳۰ - 17:54
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

ساناز شکیبی: وضعیت بَد اقتصادی در نحوه کمک خیران تأثیر مستقیم گذاشته/ «بنیاد زینب (س)» ۳۰۰ خانواده را در تحت حمایت خودش دارد

مدیر اجرایی بنیاد زینب(س) درباره فعالیت است بنیاد گفت: حدود 150 خانواده در تهران و 150 خانواده در بومهن مورد حمایت خیریه ما هستند. همچنین 40 کودک 3 الی 16 ساله در مرکز زندگی می‌کنند؛ اکثر این کودکان دارای پدرو مادر هستند و فقط مشکل بدسرپرستی دارند!

ساناز شکیبی: وضعیت بَد اقتصادی در نحوه کمک خیران تأثیر مستقیم گذاشته/ «بنیاد زینب (س)» ۳۰۰ خانواده را در تحت حمایت خودش دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ساناز شکیبی، مدیر اجرایی بنیاد زینب کبری(س) ضمن بررسی چگونگی شکل‌گیری این خیریه گفت: بنیاد غیردولتی زینب کبری، در سال ۱۳۵۸ توسط خانم فاطمه برزگر و چندین تن از زنان خیر آن دوران تاسیس شد. هدف از تاسیس این خیریه، نگهداری از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست بوده است.

 

وی در ادامه افزود: این خیریه در نظر داشت که از این کودکان در یک مکان شبه خانواده نگهداری کنند تا به جامعه برگردند. رفته رفته سطح کمک‌رسانی این خیریه، گسترده‌تر در حد کمک به خانواده‌های بی بضاعت برای تهیه جهیزیه فرزندانشان شد. حتی در سیل، زلزله و بلایای طبیعی دیگر این بنیاد پیشقدم شده و چندیم مدارس در این مناطق ساخته شد.

 

شکیبی ادامه داد: بسیاری از کودکان به دلیل فقر مالی توان ادامه تحصیل ندارند، ما این کودکان را بورسیه تحصیلی کردیم و حتی هزینه دانشگاه رفتنشان را هم تقبل می‌کنیم. جدای از همه این‌ها، بسته ارزاق به این خانواده‎‌ها داده می‌شود تا بتوانیم به ادامه زندگی برای این خانواده‌ها کمک کنیم.

 

این مدیر خیریه در پاسخ به این سوال که چند کودک تحت پوشش این بنیاد هستند، اظهار کرد: ۴۰ کودک ۳ الی ۱۶ ساله در مرکز زندگی می‌کنند؛ اکثر این کودکان دارای پدرو مادر هستند و مشکل بدسرپرستی دارند!

 

او اضافه کرد: همین هفته پیش یکی از دخترهایی که از کودکی با ما بود ازدواج کرد که در حال حاضر ما در حال تدارک جهیزیه هستیم! حدود ۱۵۰ خانواده در تهران و ۱۵۰ خانواده در بومهن مورد حمایت خیریه ما هستند.

 

شکیبی درباره تاثیر شرایط اقتصادی بر روند کمک رسانی‌ مردم، گفت: وقتی همه چیز به طور وحشتناکی گران شده است، هزینه‌های زندگی قشر مرفه جامعه هم بالا رفته و همین در نحوه کمک رسانی‌ آن‌ها به خیریه‌ها تاثیر مستقیم داشته است. ما الان با کمک‌های بسیار کم و ناچیز در حالاداره این خیریه هستیم؛ در مجموعه خودمان افرادی را می‌بینیم که تا سال پیش وضعیت اقتصادی‌شان کاملا نرمال و خوب بود اما در حال حاضر آن‌ها هم احتیاج به کمک دارند!

 

او خاطرنشان کرد: در حال حاضر، قشر متوسط در کشور نابود شده و دیگر طبقه‌ای به اسم طبقه متوسط نداریم! بهتر است دیگر از خانواده‌های ضعیف حرف نزنم که آن‌ها واقعا از بین رفته‌اند! مگر اینکه ما برای خانواده‌های ضعیف جامعه گوشت و مرغ ببریم و الا خودشان نمی‌توانند در طول ماه حتی یک مرتبه یک عدد مرغ بخرند!

 

مدیر اجرایی بنیاد خیریه زینب کبری در خصوص برگزاری نمایشگاه به قصد کمک به ادامه فعالیت خیریه گفت: نمایشگاهی که ما در حال برگزاری آن هستیم، تلفیقی از خوراکی‌های خانگی است که صفر تا صد این نمایشگاه صرف گذراندن امورات خیریه زینب خواهد شد.

 

او در پایان اظهار کرد: ما برخی از غرفه‌ها را به کسب و کارها اجاره می‌دهیم تا هم آن‌ها بتوانند کسب و کارشان را تبلیغ کنند هم ما بتوانیم خیریه را زنده نگه‌داریم البته با این اوصاف بعید می‌دانم درآمدی که از این نمایشگاه به دست می‌آید هزینه‌های یک ماه خیریه را تامین کند!

منبع: دیده‌بان ایران- نازیلا معروفیان

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است