کد خبر : 194184
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۲۹ - 11:10
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: دانشگاه آزاد باید شعبی را که کارایی ندارد، تعطیل کند

حجت الاسلام محمد تقی نقدعلی نماینده خمینی‌شهر در مجلس گفت: سال گذشته چندین شعبه از دانشگاه پیام نور تعطیل شد، دانشگاه آزاد نیز شعبی که کارایی ندارد را باید تعطیل کند.

نماینده مجلس: دانشگاه آزاد باید شعبی را که کارایی ندارد، تعطیل کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: سال گذشته چندین شعبه از دانشگاه پیام نور تعطیل شد، دانشگاه آزاد نیز شعبی که کارایی ندارد را باید تعطیل کند.

وی در ادامه اظهار کرد: مگر خدا گفته که به هر قیمتی باید دانشگاه آزاد حفظ شود، سال گذشته چندین شعبه از دانشگاه پیام نور تعطیل شد. دانشگاه آزاد نیز شعبی که کارایی ندارد را باید تعطیل کند نه این‌که از شعبی که دارد از دانشجو پول می‌گیرد و آن را صرف جای دیگری بکند.

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز تمام کارکنان دانشگاه آزاد در سراسر کشور به رویه موجود در بحث حقوق اعتراض دارند این‌که یک شعبه‌ای درآمد دارد ۲۵ درصد درآمدش را به حساب مرکز استان واریز کند تا شعب دیگر تعطیل نشود غیرمنطقی است. از سوی دیگر شاهد یک موضوعی هستیم در مباحث این چنینی نظیر دانشگاه آزاد که قرار است در مجلس شورای اسلامی تصمیمی اتخاذ شود مدام افرادی با نمایندگان تماس می‌گیرند که چگونه رای دهند این رویه غلط است و باید برچیده شود. این‌که مجلس شورای اسلامی، دیوان عدالت اداری را مرجع رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد قرار داد تصمیم خوب و بجایی بود.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نقدعلی عنوان کرد: در رابطه با شعبات دانشگاه آزاد هیات امنا تصمیم‌گیری انجام می‌دهند اما در خصوص تماس‌هایی که با نمایندگان گرفته می‌شود درست یا غلط این موضوع جا افتاده و افرادی تماس می‌گیرند و نظر می‌دهند.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است