کد خبر : 193966
انتشار : 2022/06/15 - 15:33
دسته‌بندی : اقتصادی، اخبار ویژه
چاپ

روزنامه اطلاعات: اگر می‌خواهید واقعا بنزین را گران کنید تکذیب نکنید

حدود یک هفته است که مشاهدات مردمی حاکی از آن است که دربرخی جایگاه های سوخت کارت سوخت جایگاهداران جمع شده یا تعداد آن کاهش یافته است.

روزنامه اطلاعات: اگر می‌خواهید واقعا بنزین را گران کنید تکذیب نکنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برخی جایگاه داران عنوان می کنند که شاید این اقدام پیش مقدمه ای برای گرانی بنزین باشد و درعین حال می گویند هیچ چیز معلوم نیست. از سوی دیگر، گزارش ها هم از کمبود گازوئیل دربرخی جایگاه ها حکایت دارد و دلیل خاصی برای آن اعلام نشده است.

دربرابر این خبرها، دولت وشرکت ملی پالایش وپخش مواد نفتی ایران این مشاهدات را به جد تکذیب کرده و گفته اند کارت سوخت جایگاه داران همچنان موجود است؛ درعین حال هرگونه افزایش قیمت بنزین و دیگر حامل های انرژی را قویا تکذیب وتصریح کرده که قانون بودجه ۱۴۰۱ چنین اجازه ای به دولت نداده است.

با این وجود، حجم متعدد مشاهدات مردمی دراین باره چیزی نیست که بتوان آن را با تکذیب وانکار نادیده گرفت. بخصوص آن که دولت طرح های خاص برای تخصیص بنزین به اشخاص به جای خودروها با قابلیت فروش به نرخ آزاد به غیر را در کیش و قشم اجرا کرده وحال گمان می رود شاید درصدد اجرای آن در کل کشور باشد. اگر احیانا دولت فکری درباره افزایش قیمت سوخت دارد، راه آن تکذیب نیست. چرا که این نوع عمل کردن بحران بی اعتمادی ایجاد می کند. راه عاقلانه و منطقی درباره اجرای احتمالی اصلاح قیمت سوخت، سنجش دقیق شرایط حساس کشور و زمان سنجی عاقلانه در این خصوص، مشورت با نخبگان بخصوص نخبگان منتقد، در میان گذاشتن واقعیت با مردم، تشریح دلایل تصمیم و قانع کردن افکار عمومی و درنهایت پیش بینی راهکارهای موثرجبرانی برای خنثی سازی اثرات تورمی آن است.

درعین حال دولت باید این واقعیت را همیشه مدنظر داشته باشد که راه جبران کسر بودجه اش گران کردن مداوم کالاهای حساس نیست؛ لذا هرگونه تناقض گویی،خدای ناکرده انجام عمل غافلگیرانه درباره قیمت سوخت می تواند تبعات جبران ناپذیری برای کشور ومنافع ملی به دنبال داشته باشد.

جواد اوجی، وزیر نفت روز گذشته طی گفت و گویی اظهار کرد: اصلا بحث افزایش قیمت بنزین مطرح نیست و این مسئله در دستور کار دولت قرار ندارد. شایعات جمع‌آوری کارت سوخت جایگاه‌داران را تکذیب می‌کنم و در این مورد هم چیزی در دستور کار وزارت نفت و دولت قرار ندارد

اخبار مرتبط:
مسعودی: فیلترینگ با وجود دسترسی گسترده به VPN عملاً کارکرد خود را از دست داده است
مسعودی: فیلترینگ با وجود دسترسی گسترده به VPN عملاً کارکرد خود را از دست داده است

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران با اشاره به تصمیم اخیر درباره امکان استفاده دستگاه‌های دولتی از شبکه‌های اجتماعی خارجی برای اطلاع‌رسانی، گفت ادامه فیلترینگ در شرایطی که ابزارهای عبور از محدودیت‌ها به‌سادگی در دسترس کاربران قرار دارد، عملاً کارکرد سابق خود را از دست داده و حتی می‌تواند مخاطرات امنیت سایبری ایجاد کند.

وقتی مدیر مدعی رسانه اقتصادی عدد و رقم نمی‌فهمد؟!
وقتی مدیر مدعی رسانه اقتصادی عدد و رقم نمی‌فهمد؟!

اصحاب رسانه و صاحب‌نظران اقتصادی، به خاطر دارند که سال‌ها پیش، مهندس روانشاد، از مدیران کهنه‌کار عرصه اقتصاد و صنعت، در مواجهه با ادعاها و افکار بلندپروازانه یکی از نورسیدگان عرصه مدیریت درباره «فتح قله‌های توسعه»، جمله‌ای قاطع و صریح بر زبان آورد: «شما اعداد را نمی‌فهمید!»

آپشن جدید فروش خودرو در ایران که تک است!
آپشن جدید فروش خودرو در ایران که تک است!

در حالی که قرار است تغییراتی در میزان سهمیه بنزین خودروهای ایجاد شود، حالا یک پدیده جدید رخ داده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است