کد خبر : 193873
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۲۴ - 16:45
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

فعال سیاسی اصولگرا: اگرچه ساخت و استفاده از بمب اتم حرام است اما تست و آزمایش هسته ای یک فرصت برای «جمهوری اسلامی» خواهد بود

فعال سیاسی اصولگرا درباره ادامه فعالیت هسته ای و مذاکرات احیای برجام گفت: اگرچه ساخت و استفاده از بمب اتم از نظر جمهوری اسلامی ایران حرام است اما تست و آزمایش هسته ای فرصتی خواهد شد تا توانمندی ایران برای غرب به اثبات برسد.

فعال سیاسی اصولگرا: اگرچه ساخت و استفاده از بمب اتم حرام است اما تست و آزمایش هسته ای یک فرصت برای «جمهوری اسلامی» خواهد بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «حسین کنعانی مقدم»، کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به اظهارات رافائل گروسی، رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه ایران ۳ تا ۴ هفته فرصت دارد و پس از این فرصت مرگ برجام قطعی است گفت: مرجع تعیین کننده ضرب العجل شورای حکام و گروسی نیست بلکه ۱+۵ است که در این باره تعیین تکلیف می کند.

وی با اشاره به اینکه مهلت یک ماهه شورای حکام درباره سه مرکز مورد سوال درباره آلودگی های رادیو اکتیویته است تصریح کرد: ایران باید درباره منشا آلودگی ها پاسخ دهد اما درباره اینکه برجام می میرد یا نه به تصمیم ایران بستگی دارد نه گروسی و آژانس.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه به نظر می رسد آمریکا استراتژی جدیدی را آغاز کرده که بازی خطرناکی خواهد بود ادامه داد: استراتژی فشار علیه جمهوری اسلامی ایران مانند قیچی است که یک لبه آن آمریکا و لبه دیگر آن رژیم صهیونیستی است براساس این استراتژی آمریکا با فشار تحریم و تهدید و رژیم صهیونیستی با جاسوسی، ترور و خرابکاری قصد قرار دادن ایران در منگنه را دارند.

کنعانی مقدم با بیان اینکه اگر ایران در دولبه قیچی ایستادگی  و مقاومت کند، فشارها از کارآمدی خارج خواهد شد تصریح کرد: براساس تاکیدات رهبر انقلاب مقاومت و ایستادگی خواهیم کرد اگرچه ممکن است این مقاومت هزینه به دنبال داشته باشد اما هزینه آن از تسلیم شدن در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا به مراتب کمتر است.

وی در پاسخ به اینکه آیا بعد از پایان مهلت ۳ تا ۴ هفته ای اعلام شده از سوی گروسی باید منتظر اتفاق جدید باشیم یا نه عنوان کرد: به نظر می رسد بعد از این دوره وارد فاز جدید مبازراتی با غرب شویم؛ بدون شک آمریکا و اروپا در چارچوب قطعنامه ۲۲۳۱ در شورای امنیت، مکانیزم ماشه را استفاده خواهند کرد اما بدون شک هرگونه قطعنامه ای علیه ایران با وتو چین و روسیه همراه خواهد شد.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه ایران به عنوان یک قدرت بازدارنده در صحنه بین الملل مطرح خواهد شد خاطرنشان کرد: اگرچه ساخت و استفاده از بمب اتم از نظر جمهوری اسلامی ایران حرام است اما تست و آزمایش هسته ای فرصتی خواهد شد تا توانمندی ایران برای غرب به اثبات برسد.

اخبار مرتبط:
منصور حقیقت‌پور: توافق با آقای گروسی گام بلندی به نفع ایران بود
منصور حقیقت‌پور: توافق با آقای گروسی گام بلندی به نفع ایران بود

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: آقای دکتر لاریجانی بزودی به عربستان سفر می کند و به نظر می رسد در جریان این سفر مشکل حزب الله لبنان حل و فشار از روی حزب الله برداشته خواهد شد.

آصفری: توافق امنیتی ایران و عربستان می‌تواند مانع برنامه اسرائیل شود
آصفری: توافق امنیتی ایران و عربستان می‌تواند مانع برنامه اسرائیل شود

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: اقدام اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به قطر و موضع‌گیری نتانیاهو درباره پروژه اسرائیل بزرگ باعث شد عربستان بیش از پیش دریابد که ایران به‌دنبال کشورگشایی نیست، بلکه در پی برقراری امنیت در منطقه است و این اسرائیل است که سیاست توسعه‌طلبی ارضی را دنبال می‌کند.

لاریجانی وارد ریاض شد؛ دیدار با وزیر دفاع عربستان در دستور کار است
لاریجانی وارد ریاض شد؛ دیدار با وزیر دفاع عربستان در دستور کار است

سفر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بع عربستان در ادامه و در چارچوب‌ سفر خالد بن سلمان وزیر دفاع عربستان سعودی به تهران در فروردین ۱۴۰۴ انجام می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است