کد خبر : 193472
انتشار : 2022/06/10 - 13:13
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

استعفای جمعی نمایندگان پارلمان عراق

نمایندگان جریان صدر عراق در پارلمان این کشور به درخواست رهبر این جریان نامه استعفای‌شان را امضا کردند.

استعفای جمعی نمایندگان پارلمان عراق

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ساعاتی پس از درخواست مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق از نمایندگان این جریان برای استعفا از پارلمان، این نمایندگان استعفانامه‌های خود را امضا کردند.

جریان صدر در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: همه نمایندگان جریان صدر بدون استثنا در “حنانه” (دفتر مقتدی صدر در نجف)، استعفای‌شان را امضا کردند.

در این بیانیه آمده است: این اقدام به دستور مقتدی صدر صورت گرفت.

رهبر جریان صدر عصر پنج‌شنبه در اظهاراتی تلویزیونی گفت: ماندن فراکسیون صدر مانعی در برابر تشکیل دولت بوده، پس تمامی نمایندگان فراکسیون آماده استعفا هستند.

وی ادامه داد: می‌بایست عزیزان من، نمایندگان فراکسیون صدر استعفاهای خود را بنویسند و بعد از دستور به آنها طی روزهای آتی، آن را تقدیم ریاست پارلمان کنند.

اخبار مرتبط:
رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد
رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد

رابرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان و پسرش، سدراک، به عنوان بخشی از تحقیقات جنایی که توسط کمیته مبارزه با فساد انجام شده، بازداشت شده‌اند.

اصابت یک پرتابه به یک نفتکش در سواحل عربستان
اصابت یک پرتابه به یک نفتکش در سواحل عربستان

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس امروز (دوشنبه) از وقوع یک حادثه دریایی در ۶۳ مایلی غرب سواحل «ینبع » عربستان خبر داد.

توافق فوری حماس با ترامپ
توافق فوری حماس با ترامپ

حماس با اعلام موافقت با نقشه راه مرحله دوم طرح ترامپ، بر آتش‌بس پایدار، خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه و آغاز بازسازی تأکید کرد و از میانجی‌ها خواست تل‌آویو را به اجرای تعهداتش وادار کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است