کد خبر : 192356
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۹ - 17:45
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

حسن نوروزی، دادستان کل کشور را آدم «کم سوادی» معرفی کرد

یک عضو کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هیچ خلاء قانونی درباره ورود دادستانی به موضوع گزارش آتش نشانی تهران وجود ندارد، گفت: وقتی دادستانی فهمید ساختمان یک هتلی در حال فروریزش است و عده‌ای کشته می‌شوند، به عنوان مدعی‌العموم باید ورود کند و جلوی قضیه را بگیرد.

حسن نوروزی، دادستان کل کشور را آدم «کم سوادی» معرفی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسن نوروزی با انتقاد از  اظهارات اخیر دادستان کل کشور درباره مسئولیت این دستگاه قضایی در قبال گزارش آتش نشانی تهران در خصوص فعالیت ۱۲۹ ساختمان بحرانی اظهار کرد: دادستان دارای سه وظیفه است؛ یکی اینکه طبق شکایت شاکی خصوصی باید ورود کند؛ دیگر اینکه چون مدعی العموم است، همانطور که وقتی فهمید فردی می‌خواهد خودش را از ساختمانی به پائین پرت کند یا اینکه فهمید جایی عده‌ای مشغول انجام جرمی گروهی نظیر اوباش گری هستند، اما شاکی خصوصی در این زمینه وجود ندارد، دادستان باید ورود کند و جلوی این مخالفت با نظم عمومی و ناهنجاری اجتماعی را بگیرد؛ وقتی دادستانی فهمید ساختمان یک هتلی در حال فروریزش است و عده‌ای کشته می‌شوند، به عنوان مدعی‌العموم باید ورود کند و جلوی قضیه را بگیرد.

وی افزود: وظیفه سوم دادستان به عنوان عضو شورای تامین و چهره حقوقی این شورا و به عنوان چهره شاخص قضایی این است که این گره موضوعات را در این شورا مطرح کند و پس از نظر این شورا، خودش به موضوع ورود کند و جلوی آن بزه و ناهنجاری اجتماعی را بگیرد.

این عضو کمیسیون حقوقی مجلس گفت: بنابراین پاسخی که (از سوی دادستانی) داده شده، پاسخی از روی کم سوادی است و بهتر آن است که پاسخی مطالعه شده و مستدل و مستند در این زمینه داده شود؛ چطور می‌شود که یک بازپرس وقتی جرمی مشهود نیست ولو اینکه شاکی خصوصی نداشته باشد، خودش به موضوع ورود می‌کند؛ مدعی العموم بالاتر از این حرف‌ها است.

نوروزی با تاکید بر اینکه هیچ خلاء قانونی درباره ورود دادستانی به موضوع گزارش آتش نشانی تهران وجود ندارد،  بر ضرورت مرور وظایف دادستان در آئین دادرسی کیفری و عمل به آن تاکید کرد.

اخبار مرتبط:
رئیس قوه قضاییه: شهادت شهدای اقتدار به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد
رئیس قوه قضاییه: شهادت شهدای اقتدار به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه شهادت شهدای اقتدار ایران اسلامی توسط رژیم جعلی صهیونی به نقطه‌ عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل شد، گفت: خون مطهر این شهدا، زمینه‌ساز ارتقای قابل توجه جایگاه ایران اسلامی و انسجام و وحدت مثال‌زدنی در داخل کشور شده است.

۲ نفر بر اثر تیراندازی گشت بسیج همدان کشته شدند
۲ نفر بر اثر تیراندازی گشت بسیج همدان کشته شدند

فارس نوشت: یک گشت امنیتی در همدان بامداد سه‌شنبه به یک خودرو آفرود مشکوک می‌شود و پس ازعدم توجه راننده و سرنشینان این خودرو به فرمان ایست با به کار گیری قانون استفاده از سلاح به سمت این خودرو شلیک می‌کند.

آخرین وضعیت بازداشت پدرزن نوید محمدزاده/ علت دستگیری چه بود؟
آخرین وضعیت بازداشت پدرزن نوید محمدزاده/ علت دستگیری چه بود؟

ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است