کد خبر : 192343
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۹ - 16:26
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

رئیس دادگستری کرمان: سختگیری برخی مدیران با رسانه‌ها موجب شده مردم حرفشان را در خیابان بزنند

رییس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: سختگیری برخی مدیران درباره رسانه‌ها موجب شده مردم حرف‌های خود را در کف خیابان مطرح کنند و زمینه سوء‌استفاده رسانه های معاند نیز فراهم شود.

رئیس دادگستری کرمان: سختگیری برخی مدیران با رسانه‌ها موجب شده مردم حرفشان را در خیابان بزنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام ابراهیم حمیدی روز دوشنبه در جمع برخی فعالان رسانه و اعضای هیات اندیشه‌ورز سازمان بسیج رسانه استان کرمان افزود: زمانی که راه قانونی برای طرح مطالبات و درخواست های مردم بسته شود، راه برای رسانه های معاند باز می شود.

وی در ادامه بر پرهیز از خودسانسوری نیز تاکید کرد و افزود: باید از ظرفیت رسانه برای تبیین خدمات انجام شده در جامعه و بین مردم استفاده شود و از این رو رسانه ها یار و مددکار دستگاه ها برای تبیین خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به شمار می روند.

حجت الاسلام حمیدی اظهارداشت: باید خدمات انجام شده به مردم گفته شود زیرا امروز دشمن به دنبال آن است که مسئولان و نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد جلوه دهد و از این رو رهبر معظم انقلاب اسلامی، موضوع جهاد تبیین را مورد تاکید قرار داده اند.

وی گفت: جهاد تبیین به معنای آن است که مدیران با استفاده از ابزار رسانه عملکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی را به مردم اطلاع رسانی و باعث توسعه امید در جامعه شوند؛ همچنین در مقابل سیاه نمایی دشمنان نیز ایستادگی کنند.

رییس کل دادگستری استان کرمان، اعتمادسازی را اصلی مورد تاکید برشمرد و ادامه داد: آسیب شناسی اقدامات انجام شده و دلایل نارضایتی مردم از برخی خدمات نیز باید با همکاری رسانه ها مشخص شود.

کار مهم بازگرداندن اعتماد عمومی

حجت الاسلام حمیدی گفت: امروز کار مهم دستگاه قضایی این است که اعتمادعمومی را با عملکرد، رفتار و گفتار خود به جامعه برگرداند و در این زمینه قضات، روسای دادگستری ها، دادستان ها و دیگر مسئولان و کارکنان دستگاه قضا باید پای کار بیایند و اعتماد مردم به دستگاه قضایی را ترمیم کنند.

وی تاکید امام راحل بر طرح صادقانه موضوعات به مردم را مورد اشاره قرار داد و افزود: امروز توسعه دادرسی های الکترونیک افتخاری برای دستگاه قضایی است و بر این اساس مردم می توانند امورات قضایی خود را از منزل پیگیری کنند؛ اگر در این زمینه اطلاع رسانی لازم به جامعه صورت گیرد، در افزایش رضایت مندی مردم موثر خواهد بود.

عالی ترین مقام قضایی استان کرمان افزود: کاستی های موجود در روند رسیدگی به پرونده ها نیز باید با طرح دلایل به مردم اطلاع رسانی شود؛ به عنوان نمونه اگر مردم بدانند دستگاه قضایی با افزایش ورودی پرونده ها روبه روست، دلایل اطاله دادرسی را درک می کنند و البته در کنار این موارد دستگاه قضایی نیز باید تلاش کند که این مسائل در اسرع وقت برطرف شود.

حجت الاسلام حمیدی، مطالبه گری رسانه ها در حوزه های اقتصاد، معیشت و توسعه اقدامات حوزه پیشگیری از وقوع جرم را در کاهش ورودی پرونده ها به دستگاه قضایی موثر دانست و تصریح کرد: مدیران نباید انتظار داشته باشند رسانه ها کم کاری های آنان را توجیه کنند اما باید با اطلاع رسانی صحیح، اقدامات منطقی انجام شده را با وجود نیروی انسانی و امکانات موجود به مردم اعلام کرد.

وی گفت: رسانه ها را امانت دار می دانیم و بر این اصل معتقدیم که رسانه ها حرف مردم را به طور دقیق به دستگاه قضایی و اقدامات دستگاه قضایی را نیز به شکل دقیق در جامع مطرح می کنند، مگر آنکه خلاف این موضوع به اثبات برسد.

رییس کل دادگستری استان کرمان اظهارداشت: اصل مطالبه گری در جامعه صحیح و مورد قبول است اما اینکه افرادی مسائل شخصی خود را به عنوان مطالبات عمومی مردم مطرح کنند، پذیرفته نیست.

حجت الاسلام حمیدی گفت: معتقدیم رسانه ها با امانت و سلامت مسائل را مطرح می کنند و از این رو دستگاه قضا نیز با رعایت امانت و صداقت در مسیر خدمت به مردم گام بر می دارد و هر جاکه امکان ارائه خدمت وجود نداشته باشد، دلیل آن را صادقانه با مردم در میان خواهیم گذاشت.

وی انتقاد پذیری مدیران را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: انتقاد باید منطقی و سازنده باشد و بر این اساس نقد سالم و دلسوزانه یکی از وظایف رسانه ها به شمار می رود.

رییس کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه انتقاد نباید به مشکلات عمق ببخشد و باید سازنده و همراه با ارائه راهکار باشد گفت: در دستگاه قضایی از انتقادات سازنده رسانه ها استقبال و تلاش می کنیم که مشکلات را برطرف سازیم.

وی افزود: در هر کجا که امکان رفع مشکلات نباشد نیز دلایل آن را اعلام خواهیم کرد.

حجت الاسلام حمیدی تصریح کرد: : باید باور داشته باشیم رسانه ها در داخل کشور راه ارتباط صحیح با مردم و دلسوز نظام و انقلاب به شمار می روند و در حقیقت دنبال کننده آرمان های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند.

رییس کل دادگستری استان کرمان که بتازگی در این مسئولیت مشغول به کار شده است با اشاره به اینکه رسانه حق دارد درخواست های بحق مردم را از مسئولان پیگیری کند اظهارداشت: همه باید به نقش مطالبه گری رسانه در جامعه توجه داشته باشند و این حق رسانه ها را به رسمیت بشناسند.

وی با اشاره به اینکه به دنبال تقویت تعامل بین دستگاه قضایی و رسانه ها هستیم تاکید کرد: رسانه ها را یار دوازدهم دستگاه قضایی می دانم و بر این موضوع باور و اعتقاد دارم و به هیچ وجه رسانه‌گریز نیستم.

حجت الاسلام حمیدی تصریح کرد: حرف محرمانه‌ای نسبت به مردم نداریم و رسانه ها نیز مورد اعتماد دستگاه قضایی هستند؛ از این رو تلاش می کنیم ارتباطات رسانه ای دادگستری کل استان کرمان توسعه یابد و زمینه حضور اصحاب رسانه در جلسات به صورت مستمر و بیش از پیش فراهم شود؛ رسانه ها نیز می توانند کمک کننده و یار مدیران باشند و این مهم در تمامی دستگاه ها صدق می کند.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان اصحاب رسانه را سخنگوی مردم و طرح کننده خواسته های بحق مردم از دستگاه قضایی و سایر دستگاه ها دانست.

به گزارش ایرنا در این نشست امین رجایی رییس سازمان بسیج رسانه استان کرمان نیز با اشاره به ظرفیت هایی که توسط این سازمان در حوزه رسانه استان ایجاد شده برخی اقدامات انجام گرفته توسط در این زمینه را تشریح و بر ضرورت بهبود تعاملات رسانه ای با دستگاه قضا تاکید کرد.

اخبار مرتبط:
رونمایی از مجازات جدید در قانون حجاب: اعدام برای تبلیغ و ترویج سازمان یافته بی عفتی
رونمایی از مجازات جدید در قانون حجاب: اعدام برای تبلیغ و ترویج سازمان یافته بی عفتی

در یکی از بند‌های قانون جنجالی حجاب آمده است: هر شخصی با همکاری دولتها، شبکه ها، رسانه ها، گروه‌ها یا سازمان‌های خارجی یا معاند یا اشخاص معاند مرتبط با آنها و یا به صورت سازمان یافته مرتکب ترویج یا تبلیغ برهنگی، بی عفتی کشف حجاب یا بدپوششی گردد به حبس درجه چهار و جزای نقدی درجه سه محکوم می‌شود مگر جرم او مشمول ماده (۲۸٦) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ گردد. در صورت شمول مقررات، تخفیف مجازات‌های تعزیری فوق صرفاً یک درجه قابل تخفیف است. محسن برهانی، استاد حقوق دانشگاه تهران با انتشار این بند در توضیح آن نوشت: ‏باورکردنی نیست: براساس ماده ٣٧ ‎قانون حجاب با وجود شرایطی برای تبلیغ یا ترویجِ کشف حجاب یا بدپوششی یا بی‌عفتی، مجازات اعدام به عنوان افساد فی الارض در نظر گرفته شده است.

خبرگزاری فارس: یک مورد عالی قانون حجاب این است که زن و مرد در این قانون تفاوتی ندارند / اگر آقایی خیابان را با اتاق خوابش اشتباه گرفت و یا رفت داخل واگن بانوان در مترو، جریمه می‌شود
خبرگزاری فارس: یک مورد عالی قانون حجاب این است که زن و مرد در این قانون تفاوتی ندارند / اگر آقایی خیابان را با اتاق خوابش اشتباه گرفت و یا رفت داخل واگن بانوان در مترو، جریمه می‌شود

خبرگزاری فارس با انتشار ویدیویی با استقبال از قانون حجاب گفت: یک مورد عالی قانون حجاب این است که زن و مرد در این قانون تفاوتی ندارند. اگر آقایی خیابان را با اتاق خوابش اشتباه گرفت و یا رفت داخل واگن بانوان در مترو، جریمه می‌شود.

دمای برخی مناطق در هفته آینده به منفی ۲۰ درجه می‌رسد / دمای تهران تا منفی ۶ درجه پیش بینی می‌شود
دمای برخی مناطق در هفته آینده به منفی ۲۰ درجه می‌رسد / دمای تهران تا منفی ۶ درجه پیش بینی می‌شود

موج سرمای وارد شده به کشور در هفته پیش‌رو سبب می‌شود تا مناطقی از کشور دمای منفی ۲۰ درجه را تجربه کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است