کد خبر : 192125
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۸ - 09:58
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

کیهان مدعی شد: ایران پول نفت را با روش خاصی وارد کشور می کند

جمهوری اسلامی ایران از طرق مختلف مشغول فروش نفت خود است، با استفاده از سیستمی که رسانه‌های غربی به آن لقب «ناوگان اشباح»داده‌اند.

کیهان مدعی شد: ایران پول نفت را با روش خاصی وارد کشور می کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ درآمد حاصل از این فروش نیز با روش‌هایی خاص وارد کشور می‌شود.

دو ماه پیش روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در گزارشی نوشت: ایران با یک «سیستم مالی مخفی» تحریم‌ها را دور می‌زند. به نوشته این روزنامه؛ «این سیستم مالی و بانکی مخفی، تهران را قادر خواهد ساخت تا این کشور محاصره اقتصادی خود را به‌راحتی تحمل کرده و از آن به‌عنوان اهرم فشاری در مذاکرات هسته‌ای استفاده کند. این سیستم مالی پیچیده شامل حساب‌هایی در بانک‌های تجاری خارجی، شرکت‌های نیابتی ثبت‌شده در خارج از ایران، شرکت‌هایی که تجارت ممنوعه را مدیریت می‌کنند، و یک اتاق پایاپای معاملات در داخل ایران است که به این کشور کمک می‌کند تا به راحتی در برابر فشار دولت بایدن برای پیوستن مجدد به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ مقاومت کرده و برای خود زمان بخرد تا به پیشبرد برنامه هسته‌ای خود در حین مذاکرات ادامه دهد.»

اخبار مرتبط:
بورس برای چهارمین روز هم قرمز ماند
بورس برای چهارمین روز هم قرمز ماند

بازار سرمایه که از زمان بازگشایی در روز شنبه روند کاهشی به خود گرفته است، امروز چهارمین افت پیاپی خود را تجربه کرد و شاخص کل با کاهش بیش از ۵۷ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۷۳۱ هزار واحد رسید.

یارانه ۹۰۰ هزار تومانی فعال شد
یارانه ۹۰۰ هزار تومانی فعال شد

مبلغ یارانه دریافتی برای دهک‌های مختلف در تیرماه مشخص شد.

اطلاعیه مهم بانک سپه برای دارندگان حساب
اطلاعیه مهم بانک سپه برای دارندگان حساب

عضو هیات مدیره بانک سپه اعلام کرد:خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است