کد خبر : 192000
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۷ - 00:02
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

شناسایی ۶ مورد مشکوک به آبله میمون در ایران

رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، از شناسایی ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون در کشور خبر داد.

شناسایی ۶ مورد مشکوک به آبله میمون در ایران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ابراهیم قادری، با اشاره به موارد ابتلاء به آبله میمون در برخی از کشورهای اروپایی، گفت: ما هر نوع بیماری نوپدید را مورد بررسی و آزمایش قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به شناسایی ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون در کشور، افزود: ۵ نفر از این افراد مشمول نمونه گیری شدند که نتیجه آزمایش ۳ نفر منفی شده است.

قادری ادامه داد: با توجه به اینکه گزارشی از بیماری در داخل کشور نداریم، در نتیجه بیماریابی خودمان را از مرزها آغاز کرده ایم.

وی افزود: افرادی که با مواردی مثل تب و بثورات پوستی مشاهده شوند، نسبت به قرنطینه و نمونه گیری از آنها اقدام می‌شود.
اخبار مرتبط:
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است