کد خبر : 191767
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۴ - 10:48
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

امروز ۱۰ استان درگیر بحران بی‌سابقه گرد و خاک می‌شوند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از شدت بالای گرد و خاک در ۱۰ استان با منشأ خارجی از کشورهای سوریه و عراق خبر داد.

امروز ۱۰ استان درگیر بحران بی‌سابقه گرد و خاک می‌شوند

به گزارش مدارا، صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی وضعیت گرد و غبار طی امروز (۴ خرداد) اظهار کرد: امروز گرد و غبار کماکان در برخی از استان‌ها وجود دارد که در برخی استان‌ها غلظت آن کمتر و در برخی از استان‌ها نیز با غلظت بالا ادامه دارد.

وی افزود: استان‌های تهران، البرز، قم، لرستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، خوزستان، بوشهر و هرمزگان غلظت بالایی از آلودگی هوا را تجربه خواهند کرد ولی در تهران و البرز میزان گرد و غبار نسبتا کاهش خواهد یافت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در پاسخ به این پرسش ایسنا که غلظت گرد و خاک در چه بازه زمانی از روز بیشتر است، اظهار کرد: میزان غلظت گرد و خاک با توجه به شدت وزش باد کاهش و یا افزایش می‌یابد بنابراین نمی‌توان بازه زمانی دقیقی را ذکر کرد.

وی با بیان اینکه منشا داخلی گرد و غبار نیز قابل چشم پوشی نیست،گفت: با این حال گرد و غبار موجود در کشور غالبا منشأ خارجی دارد و از کشورهای عراق و سوریه وارد ایران شده است.

ضیاییان در پایان برای کاهش آسیب‌های احتمالی به افراد در این شرایط جوی توصیه کرد: تمامی افراد به‌ویژه افراد آسیب‌پذیر از قرار گرفتن در فضای باز اجتناب کنند، استحکام سازه‌های موقت مانند تابلوهای تبلیغاتی و غیره را تامین و از از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره خودداری کنند.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است