کد خبر : 191746
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۳ - 17:44
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

اظهارات عجیب نماینده آبادان: فساد در آبادان و خرمشهر بیداد می‌کند

نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی خواستار برخورد با مسببان حادثه آبادان شدند.

اظهارات عجیب نماینده آبادان: فساد در آبادان و خرمشهر بیداد می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید محمد مولوی در جلسه علنی امروز (سه شنبه، سوم خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، گفت: درگذشت جمعی از همشهریان عزیزم را تسلیت عرض می‌کنم.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اینک که حادثه غم‌انگیز ریزش ساختمان متروپل مردم نجیب آبادان را عزادار و داغدار کرد، آیا وقت آن نرسیده است که فریاد مظلومیت آبادان شنیده شود؟ خوزستان، آبادان و خرمشهر درگیر عبدالخاطی‌ها است.

وی تأکید کرد: فساد در آبادان و خرمشهر بیداد می‌کند، چقدر فریاد بزنیم از دستگاه قضا انتظار داریم مسببین این حادثه و کسانی را که منجر به این حادثه شده‌اند، شناسایی و با جدیت پیگیری و اقدام کند؟ آبادان منتظر انجام همین حداقل‌ها است.

جلیل مختار نیز در این مورد، گفت: باز هم آبادان در فاجعه انسانی در سرخط خبر حوادث کشور و جهان قرار گرفت. باز هم سوءمدیریت دستگاه‌های مربوطه حادثه دلخراشی را برای مردم شهیدپرور آبادان خلق کرد.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چرا نظام مهندسی آبادان نظارت کامل بر احداث ساختمان متروپل از جمله محاسبات و طراحی تا اتمام پروژه نداشته است؟ چرا شهرداری آبادان کنترل گزارش ناظرین نظام مهندسی با نظارت مستقیم پروژه غیراستاندارد را متوقف نکرده است؟ چرا اداره کل شهرسازی استان خوزستان مجوز برج سازی و بلندمرتبه سازی را کنترل نکرده است؟

وی تاکید کرد: امروز نظام مهندسی ساختمان و شهرسازی همانند یک پزشک نسبت به جان انسان‌ها در ساخت و سازها مسئول هستند. وزرای کشور و راه و شهرسازی باید در این خصوص اقدام کنند.

اخبار مرتبط:
خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد
خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

خبرگزاری فارس نوشت: اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت. همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

آیا کاترین شکدم نفوذی اسرائیل در ایران بود؟
آیا کاترین شکدم نفوذی اسرائیل در ایران بود؟

کاترین پرز-شکدم متولد ۱۹۸۲ نویسنده، خبرنگار و تحلیلگر سیاسی بریتانیایی فرانسوی است و تخصص او در زمینه خاورمیانه، اسلام رادیکال و یهودستیزی است، اما آیا او نفوذی اسرائیلی ها در ایران بود؟

عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است