کد خبر : 191727
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۳ - 15:29
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

بیژن زنگنه در دادگاه کرسنت حاضر شد

سخنگوی جدید دستگاه قضاء در نشست خبری صبح امروزش درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده کرسنت توضیح داد.

بیژن زنگنه در دادگاه کرسنت حاضر شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسعود ستایشی سخنگوی جدید دستگاه قضاء در نشست خبری صبح امروزش در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و  بیژن زنگنه وزیر سابق نفت  گفت: این پرونده در دادگاه کیفری یک تحت رسیدگی است و فرد مورد نظر در دادگاه حضور یافته و پرونده در حال رسیدگی است.

اخبار مرتبط:
سیاست تازه قوه قضائیه درباره مهریه سروصدا کرد
سیاست تازه قوه قضائیه درباره مهریه سروصدا کرد

رئیس قوه قضاییه در تازه‌ترین اظهارات خود بر لزوم تغییر رویکرد در پرونده‌های مهریه تأکید کرد و گفت گاهی مردان واقعاً توان پرداخت حتی یک سکه در سال را ندارند و حبس آن‌ها نه‌تنها کمکی نمی‌کند، بلکه تبعات اجتماعی و خانوادگی سنگینی دارد.

دو تبعه خارجی متهم به قتل دستگیر شدند
دو تبعه خارجی متهم به قتل دستگیر شدند

رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از دستگیری دو تبعه خارجی به اتهام قتل، خبر داد.

اطلاعیه شورای تامین استان فارس در پی فوت دانش‌آموز شیرازی‌
اطلاعیه شورای تامین استان فارس در پی فوت دانش‌آموز شیرازی‌

در پی فوت دانش‌آموز شیرازی شورای تامین فارس اعلام کرد: قبل از این اتفاق، مسئله‌ای تربیتی بین دانش‌آموز و مدرسه پیش آمده بود که مسئولان مدرسه طبق روال معمول با والدین تماس گرفته‌اند تا موضوع از طریق مشاوره و پیگیری اصلاحی دنبال شود. مدرسه هیچ اقدام تنبیهی انجام نداده که فیلم دوربین‌های مداربسته مدرسه نیز این موضوع را تأیید می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است