کد خبر : 191689
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۲ - 18:39
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

جوادی حصار: تصمیم سخت رئیسی همان تصمیم سخت روحانی است

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: تصمیم سختی که رئیسی از آن سخن می‌گوید، اما صراحتا درباره آن چیزی نمی‌گوید مانند تصمیم سخت روحانی برای افزایش قیمت بنزین است، که رئیسی هم جزو آن شورا برای تصمیم‌گیری بود، و تفاوت چندانی با هم ندارد. آن زمان مسئولیت تمام و کمال این تصمیم را روی دوش روحانی انداختند و سایر تصمیم‌گیرندگان خودشان را کنار کشیدند، حالا اما رئیسی در این مسیر تنها است بنابراین قبل از هر گونه تصمیم‌گیری، باید حواشی و عواقب احتمالی آن را مطالعه کرده و بپذیرد، بعد دست به اجرایی کردن آن بزند.

جوادی حصار: تصمیم سخت رئیسی همان تصمیم سخت روحانی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدصادق جوادی حصار فعال سیاسی درباره عملکرد اقتصادی دولت رئیسی گفت: تصمیم سختی که رئیسی از آن سخن می‌گوید، اما صراحتا درباره آن چیزی نمی‌گوید مانند تصمیم سخت روحانی برای افزایش قیمت بنزین است، که رئیسی هم جزو آن شورا برای تصمیم‌گیری بود، و تفاوت چندانی با هم ندارد. آن زمان مسئولیت تمام و کمال این تصمیم را روی دوش روحانی انداختند و سایر تصمیم‌گیرندگان خودشان را کنار کشیدند، حالا اما رئیسی در این مسیر تنها است بنابراین قبل از هر گونه تصمیم‌گیری، باید حواشی و عواقب احتمالی آن را مطالعه کرده و بپذیرد، بعد دست به اجرایی کردن آن بزند.

عضو حزب اعتماد ملی می‌گوید: اگر پختگی و سنجیدگی لازم درباره این تصمیمات صورت نگیرد، عوارض زیادی برای مردم به همراه خواهد داشت؛ خصوصا اگر این تصمیم در رابطه با اقتصاد و سفره مردم باشد. فقط می‌گویند قرار است تصمیم سختی بگیریم، خب این تصمیم سخت چیست؟ چرا درباره آن و جزئیاتش و اصل موضوع صحبتی نمی‌شود؟ این سخنان موجی از نگرانی را در جامعه ایجاد کرده که می‌تواند به شدت آسیب‌زا باشد.

او می‌گوید: متاسفانه مردم اطلاعی از رخداد‌های اقتصادی و تصمیمات سیاسی ندارند. مثلا الان مدت‌هاست که داستان مهم برجام در حاشیه مسائل دیگر قرار گرفته و از دستور کار دولت خارج شده است. یکی از نگرانی‌های موجود این است که این تصمیم سخت درباره خروج از برجام باشد که طبیعتا عوارضی هم برای کشور به همراه خواهد داشت. مثلا ایران می‌تواند از NPT خارج شود و اعلام کند دیگر نظارت‌های بین المللی را قبول ندارد؛ مانند اسرائیل. اما اگر ایران اینکار را انجام دهد، همه متحد می‌شوند و می‌گویند ایران برای ساخت بمب چنین کاری کرده است که خب طبیعتا مشکلات زیادی را برای کشور به همراه دارد، اگر هم باقی بماند و نظارت‌ها را قبول کند، هیچ دستاوری برایش ندارد و به نوعی هم چوب را خورده هم پیاز را و حتی ممکن است فشار‌ها بیشتر شود.

عضو حزب اعتماد ملی می‌گوید: به دلیل نبود شفافیت و اعتماد در میان مردم، این مسئله ممکن است به صد شکل جلوه پیدا کند. برخی می‌گویند این تصمیم سخت مرتبط با افزایش قیمت حامل‌های انرژی است که اکنون در دو شهر کشور مانند کیش در حال اجرای آزمایشی است. با مردم شفاف صحبت کنید. دلیلی ندارد بگویید تصمیم سخت، اما هیچ صحبتی از آن نکنید، خب شفاف بگویید در ۶ ماه یا یک‌سال آینده قرار است چنین تصمیمی بگیریم که حداقل مردم آمادگی روانی داشته باشند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب می‌گوید: این رفتار‌ها کاهش محبوبیت، کاهش ضعف ارتباط با متن جامعه و از دست رفتن اعتماد عمومی را برای دولت به همراه خواهد داشت. یک موضوع دیگر که دولت را با مشکل روبرو می‌کند این است که هر چه مشکلات اقتصادی افزایش یابد، درآمد‌های دولت حاصل از همکاری مردم نیز کاهش پیدا می‌کند.

جوادی حصار با بیان اینکه دولت وارث یک بروکراسی بی در و پیکر است، گفت: رئیسی به جای کمتر کردن این بروکراسی آن را بزرگتر و فربه‌تر می‌کند. متاسفانه هر دولتی که روی کار می‌آید عده‌ای را به عنوان کارمند به دولت اضافه می‌کنند. در دولت احمدی‌نژاد این روند خیلی زیاد بود. در دولت روحانی هم وجود داشت و الان در دولت رئیسی هم در ادامه روند احمدی‌نژاد افراد بی‌تخصص و صفر کیلومتر را در وزارتخانه‌ها و جا‌های حساس تزریق کرده‌اند.

این فعال سیاسی با بیان اینکه تیم اقتصادی دولت بسیار فشل است، تصریح کرد: ۵ نظریه اقتصادی متفاوت در دولت وجود دارد و اصلا صدای واحدی نمی‌شنویم، این نظریات مختلف در دوران ریاست جمهوری هر یک نظریات اقتصادی همدیگر را نقد می‌کردند و قبول نداشتند، اما حالا همه در یک تیم هستند و باعث آشفتگی اوضاع شده‌اند. محسن رضایی هم خودش را کنار کشید و مسئولیتی در قبال این تصمیم‌ها نمی‌پذیرد. امیدوارم با این حال، صدای واحد و نظریات تخصصی را شاهد باشیم.

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است