کد خبر : 191457
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۳۱ - 17:54
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

۲ برادر شرور در جنوب تهران دستگیر شدند

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس امنیت عمومی تهران از دستگیری ۲ برادر شرور در محله افسریه خبر داد و گفت: متهمان انگیزه شرارت را قدرت‌نمایی و معروف شدن اعلام کردند.

۲ برادر شرور در جنوب تهران دستگیر شدند

به گزارش مدارا،سرگرد «محمد زیدی» در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی شکایت چند تن از اهالی محله افسریه در خصوص ایجاد درگیری و رعب و وحشت توسط دو تن از اراذل و اوباش، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پایگاه ششم پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص این افراد هر ۲ برادر بوده که پس از عربده کشی و ایجاد رعب و وحشت از ترس دستگیری از محل متواری شده اند.

زیدی تصریح کرد: با ارسال مستندات به مرجع قضائی و اخذ دستور تیمی مجرب از ماموران پایگاه ششم به مخفیگاه متهمان را در حوالی «تهرانسر» شناسایی و پس از انجام چندین ساعت تعقیب و مراقبت موفق به دستگیری هر دو برادر شدند.

معاون اجتماعی پلیس امنیت عمومی تهران با اشاره به کشف سه قبضه سلاح سرد از مخفیگاه متهمان بیان کرد: این افراد در اظهارت خود دلیل انجام این اعمال مجرمانه را قدرتنمایی و شهرت در محل عنوان داشتند.

این مقام انتظامی در پایان با بیان اینکه هر ۲ متهم برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شدند از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده اینگونه موارد سریعا موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.

اخبار مرتبط:
فرماندار مشهد: بازداشت‌شدگان مراسم مرحوم علی‌کردی در اختیار قوه قضاییه هستند
فرماندار مشهد: بازداشت‌شدگان مراسم مرحوم علی‌کردی در اختیار قوه قضاییه هستند

فرماندار مشهد ضمن تأیید بازداشت ۸ نفر از فعالان سیاسی در مراسم ترحیم مرحوم علی‌کردی، گفت: بازداشت‌شدگان مراسم دیروز همچنان در اختیار قوه قضاییه قرار دارند. انتظار ما این بود زمانی که به درخواست خودشان تمهیدات لازم فراهم شده است، مراسم ترحیم به اغتشاش تبدیل نشود، ولی متاسفانه با حرکاتی غیرمعقول مواجه شدیم.

کمبود بارندگی داشته باشیم؛ آب طالقان هم جوابگو نخواهد بود
کمبود بارندگی داشته باشیم؛ آب طالقان هم جوابگو نخواهد بود

مدیر پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب گفت: انتقال آب از طالقان فقط بخشی از مشکل کمبود آب پایتخت را مرتفع می‌کند و قرار نیست به طور کلی کمبود آب را از بین ببرد، اگر کمبود بارش ادامه داشته باشد آب طالقان هم جوابگو نیست.

فوت ۲ نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا در استان کرمانشاه تأیید شد / دانشگاه علوم پزشکی: این بیماری با سرعت قابل توجهی در سطح استان گسترش یافته است
فوت ۲ نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا در استان کرمانشاه تأیید شد / دانشگاه علوم پزشکی: این بیماری با سرعت قابل توجهی در سطح استان گسترش یافته است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: بررسی روند ابتلاء و تحلیل داده‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که این موج بیماری در حال عبور از مرحله اوج است و پیش‌بینی می‌شود در صورت تداوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، طی چهار هفته آینده شاهد کاهش تدریجی موارد ابتلاء و ورود به سیر نزولی بیماری باشیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است