کد خبر : 191380
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۳۱ - 09:49
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

۲ سال از مجلس‌ یازدهم گذشت، یک وزیر استیضاح نشد

فعال سیاسی اعتدالگرا گفت: مردم قبلا مشکل داشتند یا از تصمیم دولتمردان ناراحت بودند، برای حل مسئله شان به نمایندگان مجلس یا ائمه جمعه مراجعه می کردند. الان با یکدستی که به وجود آمد همه مسئولان یک جور حرف می زنند و مردم احساس می کنند دیگر پناهگاهی برای مراجعه نیست.

۲ سال از مجلس‌ یازدهم گذشت، یک وزیر استیضاح نشد

به گزارش مدارا، مجلس یازدهم با شعارهای انقلابی سر کار آمد و می خواست برای قطار دولت روحانی را روی ریل صحیح به حرکت وادار کند اما آنچه بعد ۲ سال نمایان شد، ناتوانی این مجلس در استفاده از ابزارهای نظارتی است.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی درباره عملکرد مجلس یازدهم گفت: مردم قبلا مشکل داشتند یا از تصمیم دولتمردان ناراحت بودند، برای حل مسئله شان به نمایندگان مجلس یا ائمه جمعه مراجعه می کردند. الان با یکدستی که به وجود آمد همه مسئولان یک جور حرف می زنند و مردم احساس می کنند دیگر پناهگاهی برای مراجعه نیست و کسی قرار نیست صدای آنها را بشنود بنابراین آنها فکر می کنند خانه امیدشان کور شده است.

وی با اشاره به نظارت ضعیف مجلس بر دولت، افزود: ۲ سال از مجلس یازدهم گذشت یک وزیر استیضاح نشد، یعنی واقعا اقدامات همه وزرا در دو دولت آقای روحانی و آقای رئیسی گل و بلبل بوده است؟ چه طور مجلس این همه مشکلاتی را که سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه های تعاون و اقتصاد در این مدت به وجود آوردند، ندید؟ خوب مردم این تناقض ها را می بینند که شکل اعتراضات شان را عوض کردند.

این فعال سیاسی اظهار کرد: در اینکه همه باید از دولت و مسئولان حمایت کنند، حرفی نیست ولی الان حمایت تام و تمام و کورکورانه از دولت باعث شده که مردم امیدشان را از دست بدهند چون فکر می کنند قرار نیست کسی از آنها حمایت و پیشتیبانی کند.

وی درباره ۲ سال آینده از عمر مجلس یازدهم، یادآور شد: این رئیس مجلس به دلیل ضعف هایش و شبهاتی که درباره اش مطرح است قدرت دفاع از مجلس را ندارد. امروز او در جامعه زیر علامت سئوال است بنابراین مجلس برای خروج از این وضعیت باید در هیأت رئیسه خانه تکانی کند و فرد بهتری را به عنوان ریاست قوه مقننه انتخاب کند.

اخبار مرتبط:
پیشنهاد وام و خودرو به نمایندگان مجلس در ازای رای دادن به ریاستِ قالیباف
پیشنهاد وام و خودرو به نمایندگان مجلس در ازای رای دادن به ریاستِ قالیباف

هنوز دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم برگزار نشده اما سطح تنش‌ها بین برخی جریانات اصولگرا و قالیبافی‌ها درباره ریاست بالا گرفته است و صحبت از اتهامات جدید در میان است.کامران غضنفری که جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که اخیرا منتشر کرده، مدعی دادن وعده‌هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است.

نماینده مجلس از تشکیل ستاد حجاب در کشور خبر داد
نماینده مجلس از تشکیل ستاد حجاب در کشور خبر داد

محمدتقی نقدعلی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، درباره نحوه برخورد با افراد بی‌حجاب طبق لایحه عفاف و حجاب گفت: در لایحه عفاف و حجاب که اگر مورد تایید نهایی شورای نگهبان قرار بگیرد مرحله اول را در قالب یک تذکر پیامکی با یک جریمه معلق قرار دادیم و در مرحله بعد اگر طرف اصرار بر کشف حجاب داشت جریمه قطعی خواهد شد و در مرحله سوم پروسه قضایی را تعریف کردیم.

مهرداد لاهوتی: مجلس یازدهم به وظیفه خودش درباره رفع مشکلات اقتصادی عمل نکرد
مهرداد لاهوتی: مجلس یازدهم به وظیفه خودش درباره رفع مشکلات اقتصادی عمل نکرد

منتخب مجلس دوازدهم گفت: مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است