کد خبر : 191273
انتشار : 2022/05/18 - 14:26
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

۲۸۸ ابتلا و ۸ فوتی؛ آخرین آمار کرونا در کشور

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت طی شبانه روز گذشته ۲۸۸ نفر به کرونا مبتلا شدند و هشت نفر نیز به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

۲۸۸ ابتلا و ۸ فوتی؛ آخرین آمار کرونا در کشور

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز( ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۸۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۶ نفر از آنان بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۹ هزار و ۷۴ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۲۴۴ نفر رسید.

خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۲۶ هزار و ۷۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۷۵۲ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۱ میلیون و ۸۷۷ هزار و ۸۷۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز و  نارنجی قرار ندارد و ۲۵۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۸۹ شهرستان در وضعیت آبی هستند.

اخبار مرتبط:
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر در پی غرق شدن ۵ جوان آران و بیدگل در سواحل این شهرستان اظهار کرد: از حیث رسیدگی قضایی نیز، پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب رامسر برای بررسی قصور و تقصیر احتمالی خاطیان تشکیل و با دقت، سرعت و قاطعیت در حال بررسی ابعاد فنی و حقوقی موضوع است و نتایج آن به استحضار عموم مردم شریف خواهد رسید.

پیراهن پرسپولیس باعث جدایی یک زوج شد!
پیراهن پرسپولیس باعث جدایی یک زوج شد!

ماجرایی عجیب از سبزوار در فضای مجازی خبرساز شده است.

گرمای هوا ادارات خوزستان را در روز چهارشنبه دورکار کرد
گرمای هوا ادارات خوزستان را در روز چهارشنبه دورکار کرد

با اعلام استانداری خوزستان ساعت کاری ادارات استان در روز دوشنبه کاهش پیدا کرد و فعالیت ادارات در روز چهارشنبه به صورت دورکاری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است