کد خبر : 190799
انتشار : 2022/05/10 - 15:09
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی، سیاسی
چاپ

بنزین گران نمی‌شود

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم تاکید کرد: نان به هیچ وجه گران نمی‌شود، بنزین هم به هیچ وجه کوپنی و گران نخواهد شد.

بنزین گران نمی‌شود

به گزارش ایسنا، سیدکاظم موسوی در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در نطق میان دستور خود گفت: باید از ظرفیت دانشگاه ها در بخش صنعت، انرژی، دارو  و درمان استفاده کرد. نباید شعار مقام معظم رهبری برای سال ۱۴۰۱ روی زمین بماند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس ضمن تبریک روز کارگر و با بیان اینکه پیامبر اسلام (ص) دست دو نفر حضرت زهرا (س) و کارگر را بوسه زد گفت: فعل معصوم برای ما حجت است باید به این قشر آسیب پذیر دقت ویژه ای داشته باشیم؛ نمی شود در این ممکلت کسی ۵ میلیون تومان حقوق بگیرد و فرد دیگر ۵۰ میلیون تومان حقوق بگیرد این ناعدالتی آشکار است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: به هیچ وجه نان کوپنی نمی شود به هیچ وجه بنزین کوپنی و گران نمی شود پروتئین مردم نباید گران شود. رئیس جمهور انقلابی دیشب کار خارق العاده ای انجام دادند و مبلغ ۴۰۰ و ۳۰۰ هزار تومان برای سرپرستان خانوار واریز کردند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس در انتقاد از نبود اشتغال برای جوانان، گفت: پیشنهادم به رئیس جمهور این است که برای جوانانی که هنوز پایشان به محل کار باز نشده ماهیانه در نظر بگیرید. این جوانان با خانواده، همسر یا نامزدشان درگیر هستند. امروز اگر جوانی بخواهد ازدواج کند از او می‌پرسند شغلت چیست یا چقدر دارایی داری؟ اگر به جوان کار ندهیم، جوان ذلیل می‌شود. رسول الله (ص) جوانی که کار نمی‌کرد را دوست نداشت.

اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است
ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرده نشانه‌هایی از فعالیت در سایت موسوم به «کوه کلنگ» در ایران مشاهده شده است؛ سایتی که تهران پیش‌تر وجود فعالیت هسته‌ای در آن را رد کرده بود. به‌گفته دیپلمات‌ها، این شواهد می‌تواند شامل تحرکات فنی یا تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، هرچند آژانس جزئیات دقیق ارائه نکرده است.

نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم
نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هنوز نیروهای مسلح و مردم ایران را نشناخته اند گفت: جنگ را تا پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است