کد خبر : 189585
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۶ - 13:51
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

ارتش و فرماندهان ارتش مطیع ولایت هستند

نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: عقیدتی بودن نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یکی از عواملی است که آنها را به معنای واقعی بر سایر نیروهای مسلح جهان برتری می‌دهد.

ارتش و فرماندهان ارتش مطیع ولایت هستند

به گزارش مدارا از روابط عمومی ارتش، آیت‌الله سید احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران در جمع فرماندهان، دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) که با حضور رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش و معاونان این اداره برگزار شد گفت: شما امیدهای آینده نظام و ارتش جمهوری اسلامی ایران هستید چون حفظ نظام به حفظ مرزهای کشور وابسته است.
وی با اشاره به جایگاه والای دانشگاه افسری امام علی(ع) تصریح کرد: تعبیر فیضیه ارتش به راستی برازنده این مجموعه با برکت است چراکه پرورش دهنده و تربیت کننده افسران و فرماندهان ولایتمدار و انقلابی است.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فرمایشات گرانبهای امام علی(ع)، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را «جنود» این نظام مقدس برشمرد و عنوان کرد: امیرالمومنین علی(ع) با صراحت مأموریت لشکریان را بیان می‌کند و آنها را دژهای مردم، زینت زمامداران، مایه عزت دین و امنیت کشور برشمرده‌اند.
خاتمی، ارتش و فرماندهان این نیروی انقلابی را مطیع ولایت دانست و خاطرنشان کرد: عقیدتی بودن نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یکی از عواملی است که آنها را به معنای واقعی بر سایر نیروهای مسلح جهان برتری می‌دهد و این اعتقاد مقدس آنها همواره در نوک شمشیرهای‌شان خودنمایی می‌کند.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

جدل نیابتی ایران و آمریکا بر سر یک نفتکش بالا گرفت
جدل نیابتی ایران و آمریکا بر سر یک نفتکش بالا گرفت

تانکر عظیم توقیف‌شده توسط نیروهای آمریکایی در نزدیکی ونزوئلا، سال‌ها بخشی از ناوگان سایه بوده و قبلاً توسط مقامات آمریکایی به‌خوبی شناخته شده بود به‌خاطر نقش آن در تجارت نفت ایران.

حمله ثابتی به تسنیم: از این خبرگزاری که معلوم است بودجه‌اش از کجا می‌آید انتظار حقیقت گویی نمی‌رود! این‌ها رسانه زیاد دارند و پول پاشی می‌کنند
حمله ثابتی به تسنیم: از این خبرگزاری که معلوم است بودجه‌اش از کجا می‌آید انتظار حقیقت گویی نمی‌رود! این‌ها رسانه زیاد دارند و پول پاشی می‌کنند

امیر حسین ثابتی با ادعای این که حق را دنبال می کند و مسامحه نمی کند گفت: اگر شما این گونه دوست ندارید و فکر می کنید شأن نمایندگی چیز دیگری است اشکال ندارد، دوست نداشته باشید، الحمدلله رسانه هم که زیاد دارید، پول پاشی هم که می کنید، همین که بعضی از رسانه ها در این ماجرا از سردار حسن زاده دفاع می کنند و به ما فحش می دهند این سند افتخار ماست چون اهل فن می دانند که بعضی از این رسانه ها اگر پول نگیرند امکان ندارد خبری را منتشر کنند چه برسد که چنین پروژه رسانه ای رو جلو ببرند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است