کد خبر : 189048
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۳ - 18:07
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

بایدن باز هم با یک شخصیت خیالی دست داد

تردید درباره سلامت ذهنی جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا با رفتاری که وی در برخی از کنفرانس های خبری و ملاقات های عمومی از خود بروز می دهد، روز به روز بیشتر می شود، این بار وی بار دیگر به دست دادن با افراد خیالی اقدام کرد.

بایدن باز هم با یک شخصیت خیالی دست داد

به گزارش مدارا، رئیس جمهوری آمریکا که دوم اردیبهشت ماه وارد ایالت واشنگتن شده بود، در پایان یک سخنرانی، بار دیگر دست دادن خیالی که هفته گذشته مرتکب آن شده بود، را تکرار کرد.

بایدن روز گذشته درجریان نطقی که حدود ۳۴ دقیقه تحت عنوان «کاستن هزینه زندگی برای خانواده های آمریکایی»در«کالج گرین رویور» واقع در شهر «آبورن» (Auburn) ایالت واشنگتن ایراد کرد،با فردی خیالی دست داد و تعجب حاضران را برانگیخت.

این درحالی است که بایدن ۷۹ساله، هفته گذشته درجریان یک سخنرانی حدود ۴۰ دقیقه ای در«گرینزبورو»(Greensboro) ایالت کارولینای شمالی، پس از خاتمه سخنرانی با فردی خیالی دست داد.

 دست دادن خیالی بایدن پس از خاتمه سخنرانی در گرینزبورو

اقدام هفته گذشته بایدن مورد توجه بسیاری از رسانه های غربی قرار گرفت و روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف با پرداختن به این موضوع عنوان کرد: مشخص نیست که آیا بایدن با این کار خود در گرینزبورو خواسته مزاح کند یا خیر؟،  اما جمهوریخواهان وی را متهم می کنند که  توانایی کنترل حواس ندارد و با توجه به این شرایط بارها  وی را فاقد صلاحیت سمت ریاست جمهوری آمریکا دانسته اند.

اخبار مرتبط:
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین
خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین

سرویس فوریت‌های اضطراری روسیه در بیانیه‌ای از خودکشی «رومن استاروویت»، وزیر سابق حمل و نقل این کشور خبر داد.

مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم
مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم

بی‌بی‌سی در گزارشی به نقل از یک مقام امنیتی حماس نوشت: این گروه حدود ۸۰ درصد از کنترل خود بر نوار غزه را از دست داده و اکنون طایفه‌های مسلح در حال پر کردن این خلأ هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است