کد خبر : 189048
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۳ - 18:07
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

بایدن باز هم با یک شخصیت خیالی دست داد

تردید درباره سلامت ذهنی جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا با رفتاری که وی در برخی از کنفرانس های خبری و ملاقات های عمومی از خود بروز می دهد، روز به روز بیشتر می شود، این بار وی بار دیگر به دست دادن با افراد خیالی اقدام کرد.

بایدن باز هم با یک شخصیت خیالی دست داد

به گزارش مدارا، رئیس جمهوری آمریکا که دوم اردیبهشت ماه وارد ایالت واشنگتن شده بود، در پایان یک سخنرانی، بار دیگر دست دادن خیالی که هفته گذشته مرتکب آن شده بود، را تکرار کرد.

بایدن روز گذشته درجریان نطقی که حدود ۳۴ دقیقه تحت عنوان «کاستن هزینه زندگی برای خانواده های آمریکایی»در«کالج گرین رویور» واقع در شهر «آبورن» (Auburn) ایالت واشنگتن ایراد کرد،با فردی خیالی دست داد و تعجب حاضران را برانگیخت.

این درحالی است که بایدن ۷۹ساله، هفته گذشته درجریان یک سخنرانی حدود ۴۰ دقیقه ای در«گرینزبورو»(Greensboro) ایالت کارولینای شمالی، پس از خاتمه سخنرانی با فردی خیالی دست داد.

 دست دادن خیالی بایدن پس از خاتمه سخنرانی در گرینزبورو

اقدام هفته گذشته بایدن مورد توجه بسیاری از رسانه های غربی قرار گرفت و روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف با پرداختن به این موضوع عنوان کرد: مشخص نیست که آیا بایدن با این کار خود در گرینزبورو خواسته مزاح کند یا خیر؟،  اما جمهوریخواهان وی را متهم می کنند که  توانایی کنترل حواس ندارد و با توجه به این شرایط بارها  وی را فاقد صلاحیت سمت ریاست جمهوری آمریکا دانسته اند.

اخبار مرتبط:
امیر قطر: اسرائیل در حال ایجاد یک سیستم اشغالگری و آپارتاید است
امیر قطر: اسرائیل در حال ایجاد یک سیستم اشغالگری و آپارتاید است

«تمیم بن حمد آل ثانی»، امیر قطر در افتتاحیه اجلاس اضطراری کشورهای عربی-اسلامی برای بررسی حمله اسرائیل به قطر سخنرانی کرد.

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: عملیات زمینی ما در غزه به نتیجه قطعی نخواهد رسید
رئیس ستاد ارتش اسرائیل: عملیات زمینی ما در غزه به نتیجه قطعی نخواهد رسید

«ایال زمیر» رئیس ستاد ارتش اسرائیل در نشست محرمانه دیروز با مقامات سیاسی گفته است که جنبش حماس حتی پس از اشغال کامل شهر غزه، از نظر نظامی یا سیاسی شکست نخواهد خورد.

آیا رابطه عاشقانه مظنون به ترور «چارلی کرک» با هم‌اتاقی ترنس او، نقشی در ترور داشته است؟
آیا رابطه عاشقانه مظنون به ترور «چارلی کرک» با هم‌اتاقی ترنس او، نقشی در ترور داشته است؟

فرماندار یوتا، اسپنسر کاکس، روز یکشنبه گفت که هم‌اتاقی «تایلر رابینسون» ــ مظنون به تیراندازی به چارلی کرک ــ شریک عاطفی او بوده و در حال تغییر جنسیت از مرد به زن است. او افزود که بازرسان در حال بررسی این هستند که آیا این موضوع عاملی در ترور هفته گذشته بوده است یا خیر.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است