کد خبر : 188541
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۳۰ - 17:05
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

گرانی اینترنت صدای مجلس را درآورد

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی توان مردم و کسب و کار کاربران فضای مجازی را دچار چالش کرده است و هرچه سریع‌تر باید این معضل حل شود.

گرانی اینترنت صدای مجلس را درآورد

به گزارش مدارا، رضا حاجی‌پور در جلسه علنی امروز (سه شنبه، ۳۰ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به وزیر ارتباطات، اظهار داشت: قرار بود کیفیت، سرعت و امنیت داده‌های فضای مجازی برای مردم فراهم شود، اما افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی توان مردم و کسب و کار کاربران فضای مجازی را دچار چالش کرده است. هرچه سریع‌تر باید این معضل حل شود.

وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش، گفت: رتبه‌بندی معلمان باید اجرا شود. متاسفانه آیین نامه‌ای که در حال تنظیم در دولت است، مورد قبول نمایندگان نیست.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و معیشت مردم باید مورد توجه قرار بگیرد. مجلس و دولت برای حل این مشکلات باید با یکدیگر همراه شوند.

حاجی‌پور خطاب به وزرای جهاد کشاورزی و نفت، گفت: فصل کشت شالیزاران آغاز شده و کشاورزان برای آماده‌سازی زمین‌های شالیزار خود با مشکل سوخت مواجه هستند. باید مشکل سوخت شالیزاران مرتفع شود.

اخبار مرتبط:
سوال ۵۵ نماینده از وزیر دادگستری کلید خورد/ چرا دستگاه قضایی در ماجرای مصادره اموال کشور ورود نمی‌کند؟
سوال ۵۵ نماینده از وزیر دادگستری کلید خورد/ چرا دستگاه قضایی در ماجرای مصادره اموال کشور ورود نمی‌کند؟

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت: سوال بنده از آقای رحیمی این است که چرا دستگاه قضایی در ماجرای مصادره اموال کشور ورود نمی‌کند؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم»
رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم»

رئیس سازمان انرژی اتمی امروز گفت که اسرائیل و آمریکا با حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران اعتبار آژانس را از بین بردند.

معاون اجرایی سپاه: همه ما وظیفه داریم از ولی فقیه دفاع کنیم
معاون اجرایی سپاه: همه ما وظیفه داریم از ولی فقیه دفاع کنیم

سردار ابوالقاسم چمن معاون اجرایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اصل نظام در دست ولی فقیه و دغدغه اصلی دشمنان، ضربه زدن به جایگاه ولی فقیه است. همه ما وظیفه داریم از امام و ولی فقیه دفاع کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است