کد خبر : 188400
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۳۰ - 00:57
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

آبرسانی سیار به ۳۰۵ روستای استان اصفهان

سرپرست آبفای استان اصفهان از ادامه آبرسانی سیار به ۳۰۵ روستای این استان در طول سال جاری خبر داد.

آبرسانی سیار به ۳۰۵ روستای استان اصفهان

به گزارش مدارا، ناصر اکبری خشکسالی‌های مستمر و کاهش آبدهی منابع محلی را از جمله عوامل تأمین آب روستاها به‌صورت سیار اعلام کرد و گفت: از این تعداد فقط ۱۹۵ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان هستند، اما این شرکت به لحاظ رسالت و مسئولیت اجتماعی که بر عهده دارد، آب شرب سالم و بهداشتی مردم ساکن در ۱۱۰ روستای غیر تحت پوشش را نیز به‌صورت سیار تأمین می‌کند.

وی جمعیت تحت پوشش آبرسانی سیار در ۳۰۵ روستای یاد شده را ۳۸ هزار نفر اعلام کرد و افزود: ماهیانه به طور میانگین با بهره‌گیری از ۳۰ دستگاه تانکر، بالغ بر ۲۵ هزار متر مکعب آب در این روستاها توزیع می‌شود.

سرپرست آبفای استان اصفهان افزود: با افزایش دما به بیش از ۳۸ درجه سانتیگراد در ماه‌های مرداد و شهریور تعداد روستاهای تحت پوش آبرسانی سیار به ۳۵۶ روستا، تعداد تانکرهای آبرسان به ۶۰ دستگاه و حجم آب توزیع شده به ۳۸ هزار متر مکعب در ماه می‌رسد.

وی به پراکندگی جغرافیایی روستاهای تحت پوشش آبرسانی سیار اشاره کرد و گفت: شهرستان نایین با ۱۳۱، اردستان با ۷۳، کوهپایه با ۳۹، خور و بیابانک با ۲۳، جرقویه با ۲۱، بویین و میاندشت با ۱۷، چادگان با ۱۶، فریدن با ۸، نطنز با ۸،  شاهین شهر و میمه با ۷، تیران با ۷، سمیرم با ۳، شهرضا با ۲  و براآن و کرارج با ۱ روستا به ترتیب بیشترین روستاهای تحت پوشش آبرسانی سیار را به خود اختصاص داده‌اند.

اکبری، فاصله بسیار زیاد برخی از روستاها با تأسیسات آبرسانی و صعب‌العبور بودن مسیر دسترسی به آنها را  یکی دیگر از موانع تامین آب شرب پایدار در مناطق روستایی دانست و ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح‌های مجتمع‌های آبرسانی روستایی در سال جاری، تعداد ۲۰ تا ۳۰ روستا در شهرستان‌های نایین، اردستان، سمیرم و چادگان به شبکه آبرسانی پایدار وصل شوند.

به گزارش ایسنا، از مجموع ۱۳۰۲ روستای استان تعداد ۹۴۹ روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان قرار دارند که ۸۰۸ روستا بیش از ۲۰ خانوار و ۱۴۱ روستا کمتر از ۲۰ خانوار جمعیت دارند.

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است