کد خبر : 188388
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۳۰ - 00:45
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

محاصره سفارت روسیه در آمریکا

​سفیر روسیه در واشنگتن در گفت وگو با روزنامه آمریکایی پولیتیکو از رد شدن تماس‌های رسمی روسیه توسط مقامات آمریکایی خبر داد و گفت:‌ باید بگویم در واقع در محاصره هستیم.

محاصره سفارت روسیه در آمریکا

به گزارش مدارا، آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در آمریکا در این مصاحبه تصریح کرد:‌ کاخ سفید و سناتورهای آمریکایی هیچ کدام از نامه‌های سفارتخانه را جواب نمی‌دهند و در واقع باید گفت که سفارت روسیه در خاک این کشور در محاصره قرار گرفته است.

آنتونوف در این مصاحبه که روز دوشنبه منتشر شد، اظهار کرد: دولت جو بایدن و دیگر مقامات ارشد آمریکایی از دیدار با دیپلمات‌های روسی امتناع می‌ورزند و همه تماس‌های تلفنی رد می‌شود.

وی گفت: صادقانه بگویم، ما در محاصره قرار داریم. وقتی به واشنگتن آمدم، ایده من این بود که از کلمه بهبود روابط با آمریکا استفاده کنم ولی اکنون ترجیح می‌دهم از کلمه  ثبات استفاده کنم.

دیپلمات ارشد روس‌ خاطر نشان کرد: ما محکوم به همکاری در موضوعات مختلف هستیم. حتی در چنین شرایطی نمی‌توان تصور کرد که مشکلات ثبات استراتژیک، تغییرات آب و هوایی، ویروس کرونا، مبارزه با تروریسم، مبارزه با اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی بدون دخالت فعال آمریکا و روسیه قابل حل است.

این دیپلمات گفت: شما باید تصمیم بگیرید که ما برای شما چه کسی هستیم. شریک، رقیب، یا دشمن؟

به نوشته پولیتیکو در حال حاضر حدود ۱۷۰ دیپلمات و کارمند در سفارت روسیه باقی مانده است. به دستور کاخ سفید از ماه می ۲۰۲۱، حدود ۱۰۰ کارمند از این سفارتخانه باید خاک آمریکا را ترک کنند.

اخبار مرتبط:
سارکوزی به زندان رفت
سارکوزی به زندان رفت

رئیس‌جمهور سابق فرانسه امروز سه‌شنبه برای گذراندن دوران محکومیت پنج ساله خود به جرم توطئه برای تأمین مالی کمپین انتخاباتی خود در سال ۲۰۰۷ با کمک مالی لیبی، وارد زندان شد.

سانائه تاکایچی به عنوان اولین نخست‌وزیر زن ژاپن انتخاب شد
سانائه تاکایچی به عنوان اولین نخست‌وزیر زن ژاپن انتخاب شد

پارلمان ژاپن با رأی اکثریت به سانائه تاکائیچی، سیاست‌مدار محافظه‌کار و رئیس حزب لیبرال دموکرات، رأی اعتماد داد تا او به‌عنوان نخستین زن در تاریخ این کشور بر کرسی نخست‌وزیری بنشیند؛ انتخابی تاریخی که می‌تواند مسیر تازه‌ای برای سیاست و نقش زنان در ژاپن رقم بزند.

سی‌ان‌ان: برگزاری دیدار ترامپ با پوتین ممکن است با مانع روبه‌رو شود / دیدار وزرای خارجه آمریکا و روسیه به تعویق افتاد
سی‌ان‌ان: برگزاری دیدار ترامپ با پوتین ممکن است با مانع روبه‌رو شود / دیدار وزرای خارجه آمریکا و روسیه به تعویق افتاد

سی‌ان‌ان به نقل از منابع خود نوشت: امیدهای ترامپ برای برگزاری نشست با پوتین ممکن است با مانع روبه‌رو شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است