کد خبر : 188082
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۸ - 11:48
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

عملکرد عبدالملکی قابل قبول است

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: عملکرد عبدالملکی تاکنون قابل قبول بوده و هم اگر هم قرار است نقدی به عملکرد او صورت بگیرد، هنوز خیلی زود است.

عملکرد عبدالملکی قابل قبول است

مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی سایت خبری مدارا ضمن مقایسه عملکرد وزیر کار فعلی با وزیر قبلی گفت: دولت سیزدهم تازه امور را در دست گرفته است و از همین رو اقدامی صورت نگرفته است اما با این وجود عبدالملکی از وزیر سابق کار عملکرد بسیار بهتری داشته است.

وی همچنین افزود: البته بنده مخالف سوال از وزیر کار هستم و طرح سوال از او را هم امضا نکردم. در حقیقت نظر بنده این است که طرح سوال از وزیر کار زود است اما این امکان وجود دارد که دیدگان سایر نمایندگان مورد دیگری باشد.

طاهری در توضیح اینکه چرا مخالف سوال از وزیر کار است، یادآور شد: در حقیقت عملکرد عبدالملکی تاکنون قابل قبول بوده و هم اگر هم قرار است نقدی به عملکرد او صورت بگیرد، هنوز خیلی زود است

اخبار مرتبط:
جوکار، نماینده مجلس: در مذاکرات بعدی باید یک فرمانده نظامی همراه تیم مذاکره‌کننده اعزام کنیم
جوکار، نماینده مجلس: در مذاکرات بعدی باید یک فرمانده نظامی همراه تیم مذاکره‌کننده اعزام کنیم

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: با توجه به حضور فرمانده سنتکام در جریان مذاکرات مسقط، اگر قرار باشد دور بعدی مذاکرات برگزار شود، ما هم حتماً باید یک فرمانده ارشد نظامی کشورمان را همراه تیم مذاکره‌کننده اعزام کنیم.

انتقاد تند روزنامه اصولگرا از شکوری‌راد: او از براندازها هم رادیکال‌تر و کارمند رایگان اینترنشنال است
انتقاد تند روزنامه اصولگرا از شکوری‌راد: او از براندازها هم رادیکال‌تر و کارمند رایگان اینترنشنال است

علی شکوری‌راد در دورهمی معاونان ستاد مسعود پزشکیان سخنانی را به‌عنوان تحلیل خود از وقایع دی‌ماه ایران ارائه داده که در واقع یک کپی از مواضع رسانه‌های فارسی‌زبان غربی است.

علم‌الهدی: ما از این اسلام و انقلاب دست نخواهیم برداشت
علم‌الهدی: ما از این اسلام و انقلاب دست نخواهیم برداشت

سیداحمد علم‌الهدی گفت: مسئله امروز ما با آمریکا چیزی جز اسلام نیست. آن‌ها می‌خواهند ما اسرائیل را به رسمیت بشناسیم، اما ما حاضر نشده‌ایم. ما از این اسلام و انقلاب دست نخواهیم برداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است