کد خبر : 187743
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۷ - 00:59
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

ضرب و شتم خانم منشی در بهبهان

دادستان بهبهان در واکنش به حادثه گفت: در پی انتشار فیلم درگیری و هتک حرمت بانوی منشی یکی از درمانگاه‌های بهبهان در فضای مجازی، دستور بررسی و پیگیری موضوع سریعا صادر شد.

ضرب و شتم خانم منشی در بهبهان

به گزارش مدارا،دادستان بهبهان در واکنش به حادثه گفت: در پی انتشار فیلم درگیری و هتک حرمت بانوی منشی یکی از درمانگاه‌های بهبهان در فضای مجازی، دستور بررسی و پیگیری موضوع سریعا صادر شد.

وی افزود: ضارب از کارکنان حراست ما است، اما به عنوان یک شهروند مرتکب این رفتار شده بود.

هدایت الله درخشنده، مدیر روابط عمومی بید بلند خلیج فارس: درگیری و هتک حرمت به منشی درمانگاه دندانپزشکی مهرگان شهرستان بهبهان ارتباطی به ما نداشته و خارج از سازمان چنین بی احترامی صورت پذیرفته است.

بید بلند خلیج فارس نیز همگام با مردم ضمن محکوم کردن این اقدام، خواستار رسیدگی فوری به آن در مراجع قضایی است.

شخص مورد نظر اگرچه به لحاظ حقوقی از کارکنان شرکت بید بلند خلیج فارس بوده، اما خارج از محیط کاری و بدون داشتن نمادی از حراست بید بلند خلیج فارس مرتکب این رفتار شده است.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند
سخنگوی وزارت بهداشت: پیرامون حوادث اخیر، تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده/ حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره آخرین وضعیت مجروحان حوادث دی ماه گفت: تا این لحظه نزدیک به ۱۳ هزار عمل جراحی انجام شده است و حدود ۳۰۰ نفر نیز همچنان در بیمارستان‌ها بستری هستند بیشترین استان‌هایی که درگیر حوادث بوده‌اند، تهران، اصفهان و خراسان رضوی هستند تعدادی از مجروحان نیاز به عمل جراحی دارند که به یک بار ختم نمی‌شود، بلکه باید طی یک سال خدمات دریافت کنند گروهی از مجروحین اخیراً اعتماد کرده و به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

افسون علیمرادیان و وفا صالحی به بند عمومی منتقل شدند
افسون علیمرادیان و وفا صالحی به بند عمومی منتقل شدند

علی شریف زاده اردکانی وکیل افسون علیمرادیان و وفا صالحی گفت: افسون و وفا به دو زندان تهران بزرگ (فشافویه) و قرچک (زندان زنان) منتقل شده‌اند. دو زندانی که مناسب زندانیان سیاسی نیست و من به عنوان وکیل این دو زندانی از مراجع قضایی درخواست انتقال آن‌ها به زندان اوین را دارم.

معاون وزارت بهداشت: علت دقیق فوت دو دانشجو در روزهای اخیر، از سوی پزشکی قانونی اعلام نشده/ نمی‌توان به طور کامل گفت که آیا خودکشی اتفاق افتاده، یا علت اور دوز و سو مصرف مواد مخدر بوده/
معاون وزارت بهداشت: علت دقیق فوت دو دانشجو در روزهای اخیر، از سوی پزشکی قانونی اعلام نشده/ نمی‌توان به طور کامل گفت که آیا خودکشی اتفاق افتاده، یا علت اور دوز و سو مصرف مواد مخدر بوده/

معاون دانشجویی وزارت بهداشت گفت: عمده دانشجویانی که دستگیر شده بودند فعلا آزاد شده اند. در حال حاضر ۹ نفر دانشجو داریم که جز دستگیرشدگان هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است