کد خبر : 187622
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۶ - 00:14
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تغییرات مهم کنکور از سال ۱۴۰۳

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به اینکه از سال آینده کنکور بدون کاغذ برگزار می شود، گفت: از سال ۱۴۰۳ با تحقق این نوع آزمون، هر داوطلب می‌تواند هر یک ماه یا دو ماه یک بار به‌ صورت آزمایشی در رقابت‌های علمی شرکت و شانس خود برای حضور در دانشگاه مورد نظرش امتحان کند.

تغییرات مهم کنکور از سال ۱۴۰۳

به گزارش مدارا، دکتر عبدالرسول پورعباس در نشست عوامل اجرایی آزمون‌ها در استان قم گفت: در برگزاری آزمون‌های امسال، اقدامات لازم برای جلوگیری از تخلفات صورت گرفته تا داوطلبان با امنیت کامل در این رقابت شرکت کنند.

معاون وزیر علوم در ادامه به برنامه‌های سازمان سنجش آموزش کشور برای سال‌های آینده اشاره کرد و افزود: آزمون‌های سراسری به سمت و سوی هوشمندی و الکترونیکی شدن می‌رود و از سال ۱۴۰۳ با تحقق این نوع آزمون، هر داوطلب می‌تواند هر یک ماه یا دو ماه یک بار به‌ صورت آزمایشی در رقابت‌های علمی شرکت و شانس خود برای حضور در دانشگاه مورد نظرش امتحان کند.

وی افزود: با برگزاری آزمون‌های هوشمند، داوطلبان می‌توانند دو آزمونی که به صورت آزمایشی در آن شرکت کرده‌اند و رضایت دارند را به عنوان آزمون‌های اصلی خود تلقی و اعلام کنند.

پور عباس در این نشست با اشاره به تاریخچه فعالیت‌های سازمان سنجش گفت: تا سال ۱۳۸۴ همه فعالیت‌های سازمان سنجش کاملاً دستی و کاغذی بود و هزاران نفر فقط در سازمان مرکزی در حال فعالیت بودند و سازمان‌های متعدد دیگری مانند چاپخانه‌ها، پست و …با سازمان همکاری می‌کردند. در این دوران در برخی روزها حدود ۱۰۰ تن کاغذ بین استان‌ها در حال جابجایی بود.

وی در مورد دوره بعدی فعالیت‌های سازمان سنجش افزود: از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ کلیه فعالیت‌های سازمان الکترونیکی شد و نخستین نماد دولت الکترونیک در سازمان سنجش شکل گرفت که فواید بسیاری زیادی داشت و در سال ۱۳۸۵ نخستین آزمون زبان تمام الکترونیک و بدون کاغذ توسط سازمان سنجش برگزار شد و پس از آن آزمون‌های زبان بدون کاغذ برگزار شد.

وی افزود: در این دولت، برنامه ما برگزاری آزمون‌های دیگر و بویژه آزمون سراسری در سال ۱۴۰۳ بصورت بدون کاغذ است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در این نشست وضعیت قبولی داوطلبان استان قم در آزمون سراسری، کارشناسی ارشد و دکتری را تشریح کرد.

اخبار مرتبط:
نیروی انتظامی از کجا به این نتیجه رسیده که اکثریت مردم خواستار برخورد با بی‌حجابی هَستند؟
نیروی انتظامی از کجا به این نتیجه رسیده که اکثریت مردم خواستار برخورد با بی‌حجابی هَستند؟

باید توجه کنیم اینکه نیروی انتظامی می‌گوید مثلا طرح نور براساس خواست مردم اجرائی شده است، این خواست از کجا ناشی می‌شود؟ نیروی انتظامی از کجا به این نتیجه رسیده است که اکثریت مطلق مردم خواهان این هستند که در این موارد برخورد قانونی صورت بگیرد؟

واکنش یک جامعه‌شناس به بازگشت گشتِ ارشاد / بخارایی: در متون دینی هم اصراری بر انجام اعمال دینی نیست
واکنش یک جامعه‌شناس به بازگشت گشتِ ارشاد / بخارایی: در متون دینی هم اصراری بر انجام اعمال دینی نیست

احمد بخارایی گفت: در چنین شرایطی باید منتظر گسست و انحطاط اجتماعی باشید! هیچ جامعه‌ای مجاز نیست هنجار را به ناهنجار تبدیل کند و در جامعه ما، در حیطه دینی هم می‌توان هنجارها را بررسی کرد. وقتی در متون دینی توصیه می‌شود که اصراری بر انجام اعمال دینی نیست، این یعنی هنجار. کسی نمی‌تواند از آن تفسیر دیگری داشته باشد.

نماینده مجلس: وزارتخانه‌ها، بانک‌ها و نهادهای دولتی مشمول تعطیلی پنجشنبه می‌شوند
نماینده مجلس: وزارتخانه‌ها، بانک‌ها و نهادهای دولتی مشمول تعطیلی پنجشنبه می‌شوند

علی بابایی‌کارنامی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت که در صورت تصویب قانون افزایش تعطیلات آخر هفته، بانک‌ها نیز مشمول این قانون می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است