کد خبر : 187135
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۲ - 01:08
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

آمریکا اعتراف کرد!

سردار فدوی تاکید کرد: با گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی مظهر جبهه باطل شیطان یعنی امریکا اعتراف می‌کند که در برابر انقلاب اسلامی هیچ غلطی نتوانسته است، بکند.

آمریکا اعتراف کرد!

به گزارش مدارا، آیین بزرگداشت بیست و نهمین سالگرد شهادت سید مرتضی آوینی با قدردانی از خانواده هنرمند فقید جهانگیر خسروشاهی و با حضور خانواده شهدای روایت فتح، پیشکسوتان، هنرمندان و سردار علی فدوی جانشین فرماندهی کل سپاه در سالن خلیج‌فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

سردار علی فدوی جانشین فرماندهی کل سپاه در این مراسم با اشاره به جمله تاریخی امام خمینی (ره) در خصوص امریکا اظهار داشت: در همان روزهای ابتدایی انقلاب امام (ره) فرمودند «امریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» و اکنون باگذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی مظهر جبهه باطل شیطان یعنی امریکا اعتراف می‌کند که در برابر انقلاب اسلامی هیچ غلطی نتوانسته است، بکند و این نه در مرکز انقلاب اسلامی که در برابر هیچ‌یک از اقصی نقاط دلدادگان انقلاب اسلامی در دنیا هم نتوانسته است غلطی بکند و این پیروزی یعنی سید مرتضی آوینی‌های زیادی باید باشند تا با هنر خودشان جلوه‌هایی را که در عرصه عمل در حال انجام است، به دنیا و مردمان سراسر دنیا برسانند.
سردار فدوی درباره شیوه و روش فعالیت‌های هنری و رسانه جبهه باطل نیز گفت: عزیزان به صراحت میگویم برای جبهه باطل واقعیت مهم نیست، آن چیزی که برای جبهه باطل مهم است تصویری هست که از واقعیت می‌سازد و این روالی است که از دهه هفتاد آمریکایی‌ها در حال انجام آن هستند. آن‌ها معتقدند، چون ما صاحب قدرت تصویرسازی هستیم از هر موضوعی تصویری درست می‌کنیم که منافع خودمان در آن برقرار باشد، ولی عزیزان بدانید حقانیت جبهه حق آن‌چنان تبلور دارد و قوی است که نمی‌توانند حتی با توانمندی‌هایی که در تصویرسازی دارند موفق باشند.

جانشین فرماندهی کل سپاه ادامه داد: روال شهید آوینی الگوی بسیار خوبی است برای همه کسانی که در عرصه هنر فعالیت می‌کنند، کسانی که می‌توانند جا پای بزرگانی، چون شهید سید مرتضی آوینی بگذارند و در پیشگاه خداوند متعال روسفید باشند، شهید آوینی در حالی‌که می‌توانست مانند همه رزمندگان به جای دوربین و قلم، اسلحه به دست بگیرد و به درجه شهادت برسد، اما می‌دانست زبان و روال هنرمی تواند اثرگذاری طولانی‌مدت داشته باشد و این راه و روال را آگاهانه انتخاب کرد.

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است