کد خبر : 186873
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۰ - 00:05
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

مدارس و ادارات تهران شنبه تعطیل نشدند

استاندار تهران اعلام کرد با توجه به وزش باد و بهبود کیفیت هوا، مدارس و ادارات استان، فردا (شنبه) باز خواهند بود.

مدارس و ادارات تهران شنبه تعطیل نشدند

به گزارش مدارا، محسن منصوری با این حال توصیه کرد مردم حتی‌الامکان از حضور در فضاهای باز خودداری کنند.

استاندار تهران گفت: طبق پیش‌بینی هواشناسی تا چند ساعت آینده شاخص آلودگی هوای تهران کمتر خواهد شد؛ به همین دلیل فردا ادارات و مراکز آموزشی تعطیل نخواهد بود.

استاندار تهران عنوان کرد: بیماران قلبی و ریوی از فعالیت در فضای باز خودداری کنند، شهروندان از سفرهای غیرضروری در تهران پرهیز کنند و فعالیت‌های ورزشی در فضای باز ممنوع است.

منصوری هم‌چنین اعلام کرد: دانش‌آموزان نیز در محیط کلاس حضور داشته باشند و در حیاط مدرسه حضور پیدا نکنند و اگر دانش آموزی از قبل بیماری دارد در کلاس حاضر نشود و خودمراقبتی برای گروه‌های حساس صورت گیرد.

پیش از این کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران با حضور استاندار تهران در استانداری تهران تشکیل جلسه داد که بر اساس تصمیم اتخاذ شده بازی پرسپولیس و آلومینیوم که قرار بود فردا (۲۰ فروردین ماه) در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود، لغو شد و بر محدودیت حضور در فضاهای باز و عدم برگزاری مسابقات ورزشی و ورزش در فضاهای باز تاکید شد.

از دیگر مصوبات این جلسه به لزوم آمادگی کامل دانشگاه‌های علوم پزشکی، بیمارستانها و اورژانس و هلال احمر می‌توان اشاره کرد. به بیماران تنفسی نیز توصیه شد که از تردد در فضای باز خودداری کنند.

اخبار مرتبط:
تعطیلی رسمی پنجشنبه‌ها منتفی شد
تعطیلی رسمی پنجشنبه‌ها منتفی شد

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره وضعیت تعطیلی روزهای پنجشنبه توضیح داد و گفت که بر اساس قانون فعلی، تعطیلی رسمی پنجشنبه‌ها امکان‌پذیر نیست.

اولین واکنش رسمی به ضرب و شتم معلم مهرانی
اولین واکنش رسمی به ضرب و شتم معلم مهرانی

رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در مقابل هرگونه اهانت و توهین به ساحت معلمان، به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، گفت: همانگونه که از حقوق دانش آموزان در مقابل هرگونه تنبیه و مصادیق آن دفاع می کنیم، از حقوق معلمان نیز با جدیت تمام، حمایت و برابر افراد خاطی برابر مقررات مربوطه برخورد خواهیم کرد.

شهرستان‌های مجاور تهران جانمایی آرامستان‌های جدید را نپذیرفتند
شهرستان‌های مجاور تهران جانمایی آرامستان‌های جدید را نپذیرفتند

جعفر شربیانی، عضو شورای شهر تهران، توزیع آرامستان‌های پایتخت در مناطق مختلف را ضرورتی در راستای تمزکززدایی از بهشت زهرا (س) دانست و گفت: در دوره فعلی مدیریت شهری، سه نقطه به این منظور جانمایی شده است و شهرداری هم لایحه‌ای در این خصوص به شورا ارائه داد، ما لایحه مذکور را بررسی کردیم. نهایتا این لایحه به فرمانداری ارجاع شد، اما شهرستان‌های مستقل مجاور شهر تهران که داخل استان هستند، موضوع را نپذیرفته‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است