کد خبر : 186548
انتشار : 2022/04/05 - 11:23
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

آمریکا: مسئولیت نهایی کردن برجام بر عهده ایران است

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد که مسئولیت نهایی کردن برجام بر عهده ایران است.

آمریکا: مسئولیت نهایی کردن برجام بر عهده ایران است

به گزارش مدارا، جن ساکی سخنگوی کاخ سفید در مورد برجام مدعی شد: ارزیابی ما این است که مسئولیت نهایی کردن توافق دقیقاً بر عهده ایران است. ایالات متحده به همراه متحدان اروپایی خود، در مورد نقشه راه بازگشت متقابل به پایبندی به برجام مذاکره کرده است. اگر این توافق در راستای منافع امنیت ملی ما باشد، رئیس‌جمهور دوباره وارد این توافق خواهد شد و هم خودمان و هم متحدانمان آماده انعقاد یک توافق قوی هستیم، البته اگر ایران هم آماده انجام چنین کاری باشد.

به نقل از پایگاه اینترنتی کاخ سفید، وی در اظهاراتی بی‌اساس ادعا کرد: با این حال، آنچه ما دیدیم این است که ایران تعدادی از مسائل را مطرح کرده است که هیچ ارتباطی با پایبندی متقابل به توافق هسته‌ای ندارد. ما ایران را تشویق می‌کنیم که به جای اینکه به دنبال بازکردن مسائل خارج از چارچوب وین یا مقصر دانستن دیگران برای توقف در مذاکرات باشد، بر توافق مورد مذاکره در وین تمرکز کند.

اخبار مرتبط:
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم

رئیس ستاد ارتش اسرائیل اعلام کرد اوضاع از چندین جهت بی‌ثبات است و ما در ایام اعیاد یهودی در آماده‌باش کامل هستیم.

آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد
آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که فروش احتمالی مهمات حمله مستقیم مشترک با برد توسعه‌یافته (JDAM-ER) به عربستان سعودی را با ارزش برآوردی ۵ میلیارد دلار تأیید کرده است.

رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد
رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد

رابرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان و پسرش، سدراک، به عنوان بخشی از تحقیقات جنایی که توسط کمیته مبارزه با فساد انجام شده، بازداشت شده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است