کد خبر : 185982
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۳ - 00:39
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

اطلاعیه زندان‌ کرمانشاه درباره اقدام «سهیلا حجاب»

اداره‌کل زندان‌های استان کرمانشاه، ادعای یکی از زندانیان امنیتی و "پرحاشیه" این استان، مبنی بر عدم برخورداری از مرخصی درمانی را تکذیب و بر سوءاستفاده رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی درجهت تشویش اذهان عمومی تأکید کرد.

اطلاعیه زندان‌ کرمانشاه درباره اقدام «سهیلا حجاب»

به گزارش مدارا، در پی حواشی رسانه‌ای ایجاد شده پیرامون خبر کذب اعتصاب غذای یکی از محکومین امنیتی این زندان به نام «سهیلا حجاب» و تلاش دروغین رسانه‌های همسو برای شایعه‌پراکنی درجهت نامساعد بودن حال جسمی وی، این اداره‌کل به اطلاع می‌رساند؛

«نامبرده براساس حکم مرجع قضایی دوران محکومیت خود را در زندان کرمانشاه سپری می‌کند و در این مدت به کرّات به‌دلیل درخواست‌های غیرقانونی ازجمله مرخصی‌های بی‌ضابطه، در تلاش است با اقدامات تحریک‌آمیز و تسری آن به فضای رسانه‌ای، از امتیازات قانونی، سوءاستفاد نماید که در جدیدترین مورد نیز مدعی اعتصاب غذا شده تا مراجع را وادار به کسب مرخصی نماید.

در این راستا و برخلاف اخبار رسانه‌های معاند که تیتر «وخیم شدن وضعیت جسمی» وی را به دلیل «محرومیت از خدمات درمانی» ناشی از «اعتصاب غذا، دوختن لب‌ها و غیره» عنوان کرده‌اند؛ به اطلاع می‌رساند که این خبر، صرفا سوگیری‌های رسانه‌ای توام با جوسازی نامبرده درجهت فشار برای اخذ مرخصی‌های معمول است و این درحالی می‌باشد که مرجع قضایی بدلیل جرائم مندرج در پرونده وی، فعلا تجویز چنین درخواستی را منع کرده است.

در این اطلاعیه آمده است خدمات درمانی در تمام مراکز تأمینی و تربیتی به هر زندانی با هرجرمی ارائه می شود و دسترسی همیشگی آنان به کادر درمانی مهیاست.

متعاقبا هرگونه فضاسازی رسانه‌ای یا ادعای نامبرده درخصوص ممنوعیت ملاقات یا ضرب‌وشتم و رفتار خلاف موازین قانونی و شرعی با زندانیان کذب محض است.

گفتنی است ادعای «عدم برخورداری از حق مرخصی درمانی» سوژه تکراری و نخ‌نمایی است که بارها به شکل غیرواقع توسط محکومین امنیتی مطرح و توسط رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی برای جوسازی و تشویش اذهان عمومی منتشر شده است.

اخبار مرتبط:
قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز
قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز

حدود ۵۰ روز پیش، کبری رضایی که گفته می‌شود با نام شقایق رضایی نیز شناخته می‌شد از مهاجران جوان افغانستانی ساکن ایران، به‌طور ناگهانی ناپدید شد. تحقیقات پلیس سرنخ‌هایی از محل کار کبری به دست داد؛ جایی که یکی از همکاران مرد او پیش‌تر تلاش‌هایی برای نزدیک شدن به او داشته است. بررسی داده‌های تلفن همراه نشان داد که آخرین سیگنال موبایل کبری، در نزدیکی محل سکونت همین فرد ثبت شده بود.

خبر فوری پزشکی قانونی درباره نتیجه بررسی سلامت روان قاتل الهه حسین‌نژاد
خبر فوری پزشکی قانونی درباره نتیجه بررسی سلامت روان قاتل الهه حسین‌نژاد

پرونده قتل الهه حسین نژاد بعد از تایید صحت روانی قاتل برای ادامه رسیدگی به اسلامشهر ارجاع شد.

تکذیب خبر محبوس‌ شدن برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی اسکله دیر
تکذیب خبر محبوس‌ شدن برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی اسکله دیر

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر با بیان اینکه در حادثه آتش‌سوزی اسکله متانول دیر ۳ نفر جان باختند و ۲ نفر مصدوم شدند، گفت: محبوس شدن برخی افراد در حادثه آتش‌سوزی اسکله متانول دیر کذب است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است