کد خبر : 185903
انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۲ - 00:55
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

نماینده مجلس: خطوط قرمز نظام در مذاکرات وین رعایت نشده و امکان راستی آزمایی نیست

علی خضریان نماینده مجلس شورای اسلامی متن پیش نویس ۲۷ صفحه ای توافق احیای برجام را روایت کرد.

نماینده مجلس: خطوط قرمز نظام در مذاکرات وین رعایت نشده و امکان راستی آزمایی نیست

به گزارش مدارا،  علی خضریان، نماینده اصولگرای مجلس در یک پست اینستاگرامی نوشت: ‌با عنایت به ضرورت رعایت سیاست قطعی⁩ نظام که نباید از آن عدول کرد و همچنین ⁧قانون⁩ اقدام راهبردی که مسئولیت بررسی رفع کامل تحریم‌ها را جهت تعیین تکلیف به ⁧مجلس⁩ واگذار کرده است؛ به همراه جمعی از کارشناسان و نمایندگان، پیش‌نویس متن تهیه شده در ⁧مذاکرات وین⁩ مورد بررسی قرار گرفت. ‌

او ادامه داد: واقعیت این است آنچه تاکنون در متن ۲۷ صفحه‌ای پیش‌نویس توافق حاصل شده است، حاکی از عدم تحقق خطوط قرمز نظام و برخلاف قانون مجلس و تحمیل خسارت جدید به ⁧منافع ملی⁩ است. بطوریکه در این متن شاهد عدم تضامین عملی و واقعی برای رفع تحریم‌ها و عدم وضع ⁧تحریم⁩ جدیدی علیه ملت ⁧ایران⁩ هستیم.

‌این نماینده مجلس افزوده است: از سویی دیگر ⁧فروش نفت⁩ همچنان با محدودیت‌هایی همراه است و برخلاف سیاست قطعی نظام مبنی بر لغو کل تحریم‌ها جهت بازگشت ایران به تعهدات ⁧برجام⁩، در پیش‌نویس ۸ مارس تعهدات اصلی آمریکا به بعد از اقدامات ایران موکول شده و امکان ⁧استی آزمایی⁩ رفع تحریم‌ها نیز برای ایران پیش‌بینی نشده است.

او نوشته است: لذا در حالی که طبق پیش‌نویس تهیه شده، فروش نفت و بازگشت پول نفت دچار مشکل است و آمریکا تضمینی برای رفع تحریم‌ها و وضع تحریم جدید علیه ایران نداده و ایران حق دخالت در راستی‌آزمایی لغو تحریم‌ها را ندارد؛ امکان تامین منافع ملی در ⁧انتفاع اقتصادی⁩ مردم از این توافق فراهم نشده است.

به نوشته این نماینده مجلس، به نظر می‌رسد یکی از اصلی‌ترین دلایل عدم توفیق در ⁧مذاکرات⁩ برای رسیدن به ⁧توافق خوب⁩، ناشی از عدم تغییر مسئولین اصلی مشغول در مذاکرات باشد. بطوریکه مسئولین کمیته‌های هسته‌ای، تحریم، تصمیم‌ کمیسیون مشترک و ضمیمه بازاجرا عینا همان مسئولین اصلی تیم مذاکراتی جناب ⁧محمدجواد ظریف⁩ هستند.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است