کد خبر : 184943
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ - 16:24
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

ساعت پخش سریال «زیرخاکی» مشخص شد

با مشخص شدن ساعت پخش سریال های نوروزی، مجموعه های «زیر خاکی ۳» و «دردسرهای شیرین» از ۲۹ اسفند ماه و سریال های «خداداد» و «نجلا» از یکم فروردین روی آنتن می روند.

ساعت پخش سریال «زیرخاکی» مشخص شد

به گزارش مدارا، با مشخص شدن ساعت پخش سریال های نوروزی، مجموعه های «زیر خاکی ۳» و «دردسرهای شیرین» از ۲۹ اسفند ماه و سریال های «خداداد» و «نجلا» از یکم فروردین روی آنتن می روند.

 شبکه یک سیما، سریال طنز تلویزیونی «زیر خاکی ۳» به کارگردانی جلیل سامان و با بازی پژمان جمشیدی و ژاله صامتی را از ۲۹ اسفند ماه پخش می کند. این سریال در ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه هر شب در نوروز ۱۴۰۱ روی آنتن می‌رود.

پخش سریال «خداداد» به کارگردانی علی غفاری در شبکه دو سیما نیز از یک فروردین ماه آغاز و در ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه روی آنتن خواهد رفت.

شبکه سه سیما، فصل دوم سریال «نجلا» را که تا پایان ماه رمضان هم ادامه پیدا می‌کند، از یک فروردین روی آنتن می برد. این سریال در ساعت ۲۰ و ۴۵ دقیقه پخش می شود.

پخش سریال «دردسرهای شیرین» از شبکه پنج سیما نیز از ۲۹ اسفند ماه در جدول پخش جانمایی شده است. این سریال هم با درونمایه طنز ساعت۲۰ پخش خواهد شد.

اخبار مرتبط:
فوری/ امید جهان دَرگذشت
فوری/ امید جهان دَرگذشت

امید جهان، خواننده پاپ کشور در سن ۴۴ سالگی درگذشت.

امید جهان، خواننده پس از اجرا در جشن خرمای بم، هنگام سوار شدن به خودرو سکته قلبی کرد
امید جهان، خواننده پس از اجرا در جشن خرمای بم، هنگام سوار شدن به خودرو سکته قلبی کرد

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بم گفت: "امید جهان" شب گذشته (جمعه) بعد از اجرا در اولین شب از جشن خرمای بم، سکته قلبی کرد و به بیمارستان منتقل شد.

ژاکلین وِیگن درگذشت
ژاکلین وِیگن درگذشت

ژاکلین دردریان (شاعر، خواننده و آهنگساز مشهور ایرانی) و فرزند ویگن در ۱۷ شهریور ۱۴۰۴، پس از چندین سال مبارزه با بیماری سرطان، درگذشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است